2019-03-13 12:05
mówią żeby jeść zielone bo to zdrowe, a jak tu jesc jak to takie drogie.. kartofle po 2pln kilo marchwi to wydatek rzędu 3pln za kg , a kalafior to już rozbój w biały dzien 5pln za szt.
2019-03-13 14:08
rozumiem ze menu szyte pod turystów
2019-03-13 14:53
2019-03-14 11:47
tak jest na całym świecie .Lokalesi nie jadają w takich miejscach. Zjechałam już kawał świata wszystkie kontynenty oprócz Australii i Antarktydy i tak jest wszędzie. Chcesz dobrze zjeść i nie być ogolony z kasy nigdy nie jedz w centrum.
2019-03-13 15:00
Tylko dlaczego restauracja nazywa się Motlava? Jak mawiał Rej podobno "Polacy nie gęsi......
2019-03-13 15:22
A ja często wpadam do nich na coś dobrego :) mają przepyszne policzki wołowe! Truskawki w koglu moglu - pychota! Obsługa z poczuciem humoru :)
2019-03-13 18:02
Małe porcje .A golonka to goloneczka. Z ponad 30 zł, ma 3 kg golonki. I wiem co jem.
2019-03-13 18:11
Tak sie zastanawiam. Skoro pracodawca ma duzo placic pracownikom, ta jakim cudem potrawy maja byc tanie?
2019-03-13 23:32
jak ktos jest inzynierem o zarabia 10kilo to 30zl za golonke jest w miare tanio. jak ktos pracuje w recepcji urzędu marszalkowskiego za 1800 to dla niego 30zl to bardzo duzo. ale co ty mozesz o tym wiedziec.
2019-03-13 18:45
Na zdjęciach pustki w lokalu. Nigdy nie wchodzę do pustej knajpki. Nigdy nie zatrzymuje się na pustym parkingu przed barem przydroznym. I dobrze mi tak.
2019-03-13 20:56
I te zlote miedziane lampy. Szok
2019-03-13 23:57
jak miedziane to nie 'złote"
2019-03-14 10:52
złote lampy i miedziane elementy
2019-03-13 23:53
Teraz wszystko co drogie musi mieć literę V w swojej nazwie zamiast W. Pretensjonalne to jest
2019-03-13 23:56
jak się kompromitować to na całej linii :D
2019-03-14 16:08
redukcja, sos sojowy, bulionetka, łyzka cukru, zaklepać mąką i gotowe
2019-03-15 13:07
Ta bulionetka też wegańska?
Portal trojmiasto.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii.