Arkadiusz - ocena (1) Dziękuję za szybką i sprawną obsługę. Państwo bardzo mili i wyrozumiali.... Arkadiusz Magdalena - ocena (1) Pani Joanna to bardzo przystępna, kontaktowa i uśmiechnięta osoba, która daje... Magdalena Aleksandra - ocena (1) Polecono mi mecenasa Macieja Wieczorkowskiego jako skutecznego. Do... Aleksandra
Wojciech C. - ocena (1) Profesjonalna pomoc w sprawie sądowej, w której zostałem pozwany przez... Wojciech C. Beata - ocena (1) Pan Mecenas ma olbrzymią wiedzę i empatię do klienta, pomógł naszej rodzinie... Beata Radosław - ocena (1) Serdecznie polecam usługi Pana Mecenasa Radosław angelika - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam sprawa nasza w pełni załatwiona i to w szybkim... angelika Aaaa - ocena (1) Bardzo pomocna osoba biegle porusza się w zakresie zleconych tematów Aaaa Anna - ocena (1) Pani Adwokat pomogła mi załatwić sprawy z moim byłym już pracodawcą wykazała... Anna Margo - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z Mecenasem Wojciechem Żukowskim. Precyzyjne... Margo Kacper - ocena (1) Z pełnym prze koniem Polecam Pana Dawida Suszyńskiego każdemu, kto szuka... Kacper Paulina - ocena (1) Do Pani mecenas przyjechałam aż z Malborka z polecenia i się nie zawiodłam.... Paulina Joanna - ocena (1) Mecenas Wojciech jest człowiekiem, którego z pełnym przekonaniem mogę... Joanna Hanna - ocena (1) Kancelaria godna polecenia. Mecenas podchodzi do sprawy z pełnym... Hanna Woźnicki - ocena (1) Świetny adwokat. Polecam. Woźnicki ludwikolaf11@gmail.com - ocena (1) Miło, profesjonalnie, celne wskazówki ludwikolaf11@gmail.com Dagmara - ocena (1) Miałam przyjemność współpracować z Panią Mecenas Oliwią Likierską w dwóch... Dagmara Serhii Budiak - ocena (1) Z całego serca polecam tego adwokata! Dzięki jego wiedzy i doświadczeniu... Serhii Budiak Olga Misztek - ocena (1) Sprawa rozwodowa i majątkowa załatwiona sprawnie i bez stresu. Dziękuję Pani... Olga Misztek Jowita H - ocena (1) Rzetelni, kompetentni, skuteczni- wygraliśmy sprawę frankową. Jowita H