OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Super Szkoła (1) Polecam wszystkim Osk Speed :) Teoria prowadzona przez P.Janusza Spoko... Asia Super Polecam (1) Dobra obsługa.Przychodząc pierwszy raz na kurs nie miałam zielonego pojęcia o... Monia. Lepiej nie trafisz :-) (1) Wybierając szkołę jazdy kierowałam się opiniami znajomych. Muszę przyznać ze... Agnieszka K.
Ekstra szkoła! (1) Polecam wszystkim którzy cenią sobie dobra obsługę, wysoki poziom nauczania i... Ewa No 1 !!! (1) Obsługa na bardzo wysokim poziomie, a poziom nauczania na jeszcze... Gosia Polecam! :) (1) Niesamowita obsługa, profesjonalnie przeprowadzona teoria, a z jazdy zawsze... Natalia SZKOŁA JAZDY NA 6! (1) Polecam! Najlepsza szkoła w Trójmieście:) Praktyka to sama przyjemność!... Kasia Polecam! :) (1) Teoria z P. Januszem prowadzona na najwyższym poziomie, podejście do... Kamila Szczerze polecam! (1) Obsługa, poziom nauczania, wyposażenie ośrodka, czas trwania kursu oraz... Kasia Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście! (1) Wszystkim jeszcze niezdecydowanym serdecznie polecam ten ośrodek szkolenia... Natalia Nie moglem trafic na lepszy osrodek (1) Atmosfera przemila, kawka, herbatka w przerwach na lekcjach teoretycznych.... Krystian Jestem bardzo zadowolony. (1) Ta szkoła zaimponowała mi bardzo profesjonalnym kursem teoretycznym oraz... Misiek Jak dla mnie rewelacja! (1) Super miła atmosfera, w biurze i za kierownicą :) polecam instruktora Rafała... Natalia Super jazda:) (4) Osk Speed to jest najlepszy ośrodek kierowców w Trójmieście.Uczą tutaj dobrze... ChudyKris Polecam! (1) Świetne wykłady, super instruktor, miła atmosfera! Aż chce się jeździć :D Balbina Super szkoła (1) Świetne przygotowanie, zarówno teoria jak i jazdy sama przyjemność. Polecam... Daniel Super Ośrodek Kierowców! :) (1) Super szkółka! Wykłady z p.Januszem (koksikiem) czysta rewelacja. Zapewniona... Damian Najlepszy ośrodek do polecenia !!! (1) Jeżeli ktoś zastanawia się do jakiej szkoły póść - chcąc dobrze trafić i nie... Ewa Polecam !!! (1) Profesjonalna i piękna obsługa biura :) Rzetelna teoria z Panem Januszem i... Maciej Super szkoła (1) Profesjonaliści w każdym calu. Teoria przeprowadzona w miłej atmosferze z... Karola