OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Szkoła Mistrzów! (1) Super szkoła jazdy!Wszystko na plus.I teoria i praktyka były przeprowadzone... Mariusz super!!! (1) jestem niezmiernie zadowolona! zalezalo mi na szybkim ukonczeniu kursu i... krysia Speed jest cool :D (1) Dzis zdałam za prawko . Dziękuje P. Januszowi za Teorie oraz Rafałowi za... sandra798
Najtańsza szkoła jazdy w Trójmieście. (1) Chciałem podziękować moim instruktorom:Marzenie i Rafałowi.Dzięki którym mam... Mike Super Szkoła Jazdy! (1) Szkoła Jazdy Osk Speed jest The Best.Wysoki poziom nauczania i kultura... Star Pani Marzenka najlepszą instruktorką! (1) Polecam szkołę Speed.Naprawde warto tutaj się uczyć.Zdałem za pierwszym... M. M.G - opinia (1) Moim zdaniem bardzo dobra szkoła uczą to co trzeba i nie tylko żeby zdac... M.G SUPER !!!!!! (1) Wszystkim przyszłym kierowcom szczerze polecam OSK Speed, naprawdę... Paula OSK SPEED (1) Bardzo dobra szkoła nauki jazdy. Poziom nauczania na wysokim poziomie dużo... Daniel Formela Janik najlepszy! (1) Wytrwał i nie uciekł nawet kiedy kilka razy otarliśmy sie o tramwaj, tira,... Hania:P Polecam ! (1) Jestem bardzo zadowolony, egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym... Michał Achramowicz Najlepsza Szkoła Jazdy w Trójmieście! (1) Szkoła pozytywnie zaskakuje pod każdym względem.Ludzie są tu naprawdę... Seba Skutecznie i w świetnej atmosferze (1) Polecam każdemu Speeda! Poza przygotowaniem do egzaminu, mój instruktor Rafał... Daniel M. Polecam! (1) Jak dla mnie najlepsza szkoła w trójmieście. Wybrałam ją po przeczytaniu... Ines TO JEST TO!!! (1) Informacje o tej szkole dostalem z polecenia i nie zawiodlem sie. Od kiedy... Maciej Piekarek Polecam (1) OSK Speed polecila mi moja siostra któa równiez przygotowywala się tam do... Patrycja Super:) (1) Egzamin zdany za 1 razem!Zapisałem się na kurs po przeczytaniu opinii na tym... Moros PODZIĘKOWANIA DLA SZKOŁY I PANA PIOTRA :D (1) SERDECZNIE POLECAM PANA PIOTRA! Rewelacyjna atmosfera, solidne przygotowanie... Marta Podziękowania (1) 10 lat temu podchodzilam do zdania na prawko w innym osrodku... Kasia Poprostu super :) (1) Zastanawiacie się, czy można zdać za pierwszym razem? Z Januszem Opielą to... Ania Koloder