OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Dziękuję :) (1) Polecam SPEED-a :) Teoria jak teoria, nie mam porównania, więc nie oceniam. W... Kasia Serdecznie polecam !!! (1) Część teoretyczna kursu w sposób jasny, zrozumiały i przystępny... Asia Na 6! (1) Najlepiej!!! Świetnie przeprowadzona teoria, praktyka, która idealnie... Marta
najlepsza szkoła jazdy !! (1) Po długim namyśle zapisałam się na kurs prawa jazdy, gdzie nigdy nie ciagneło... Anita Agnieszka - opinia (1) Wielkie podziękowania za świetny kurs prawa jazdy! Fachowa i rzetelna wiedza,... Agnieszka POLECAM!!!!!!!!! WARTO!!! (1) SUPER INSTRUKTORZY, MIAŁAM PRZYJEMNOŚĆ JEŹDZIĆ Z MARZENA KALKOWSKA I... VIOLETTA CZERNIAWSKA Polecam !!! (1) POLECAM !!!! Dzisiaj zdałam za pierwszym razem ! Bardzo przyjemna szkoła,... Monika Kortecka SUPER (1) Wspaniała szkoła. Miałem jazy z Arturem Janikiem i zdałem za pierwszym razem.... Dariusz Szymański Gorąco polecam! (1) Do szkoły jazdy Speed wybrałam się za namową zadowolonej koleżanki w celu... Daria przemek - opinia (1) Polecam wszystkim a szczególnie pana BOGDANA wytłumaczy wszystko i nauczy... przemek Na SPEEDzie po prawo jazdy! (1) Serdecznie polecam ten ośrodek. Egzamin praktyczny zdałam za pierwszym razem,... Marta Glińska EGZAMIN ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!! ;D (1) No cóż i właściwie nie dziwię się bo od momentu kiedy zdecydowałam się na... Ania zadowolona kursantka :) (1) chciała bym serdecznie podziekować instruktorowi Rafałowi za ogromną... Klaudia Agnieszka - opinia (1) Serdecznie polecam OKS Speed każdemu kto sie jeszcze nie zdecydowal na... Agnieszka Tomek - opinia (1) egzaminy teoretyczny i praktyczny zdalem za pierwszym podejsciem. zajecia... Tomek Rewelacja! (1) Jestem jak najbardziej zadowolona z usług ośrodka! Cały kurs poszedł szybko i... Asia Szacun ! Szacun ! (1) Super ludzie, miła atmosfera, zainteresowanie uczniem ! Bez nudy, super dla... Mateusz Pukszta powtórny egzamin za przekroczenie punktów (1) jestem bardzo wdzięczny za pelny profesjonalizm pani Marzeny oraz jej fachowe... Grzegorz Manowski Polecam (1) Jak wszyscy moi poprzednicy to i ja umieszczę tu parę słów, po pierwsze... Marlena rewelacja zapisujcie sie do Pani Marzeny (1) Witam chciałam się podzielić dobrą wiadomością którą dzisiaj otrzymałam w... Ola