OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

OSK SPEED-REWELACJA (1) Chcę bardzo podziękować p. Januszowi, dzięki któremu nauka nie poszła w... sebastian Właśnie dziś zdałam za pierwszym razem! (1) A wszystko dzięki super przygotowaniu do egzaminu przez Panią Marzenę.... Ania Mateusz - opinia (1) świetna atmosfera i bardzo rzeczowo prowadzona zarówno teoria jak i praktyka.... Mateusz
Super (1) Super szkoła i atmosfera. Zdałem za 2 podejściem ale jazdę za pierwszym.... Adam PETARDA! (1) OSK SPEED najlepszą szkołą w Trójmieście! Dziękuję Januszowi, za wszystko co... Joanna Brawo !!! (1) Dzisiaj zdałam egzamin, nie sądziłam, że tak szybko się z tym... Agnieszka. Polecam OSK Speed w Gdańsku !!! (1) Polecam OSK Speed w Gdańsku.Szkoła godna uwagi,która dobrze przygotowuje do... Ewa POLECAM!!! (1) Świetny ośrodek :) Zdałam za PIERWSZYM razem!!! :)))) Wszystko dzięki panu... Klaudia Szkoła Jazdy Speed w Gdańsku. (1) OSK Speed w Gdańsku,to jedyna szkoła nauki jazdy na europejskim... Krzysztof Polecam gorąco Pana Piotra ! (1) Bardzo gorąco polecam Pana Piotra !!! Jest to instruktor naprawdę wysokiej... Ola. Polecam! (1) Bardzo polecam szkołę Speed. Teorię miałam z Panem Januszem, jasno,... Gabriela Wszystkim serdecznie polecam Pana Piotra C. (1) Pan Piotr jest bardzo dobrym instruktorem, który podczas jazdy tłumaczy... Żaneta POLECAM!! (1) Dwa dni temu miałam egzamin i zdałam ZA PIERWSZYM PODEJŚCIEM! Wszystko dzięki... Monika zdalem za 1 (2) dobra szkola juzik Bez problemu zdałam za pierwszym razem (1) Jazdy u szefa Janusza, wprawdzie 40 godzin, ale tylko z winy mojego... Monika POLECAM!!! (1) Serdecznie polecam! W szczególności jazdy z Marzenką- rewelacja! To dzięki... Beata REWELACYJNY OŚRODEK!!! (1) Niedawno zakończyłam kurs w tym ośrodku i jestem bardzo zadowolona z efektów... Marta off - opinia (1) Naprawde warte polecenia ;) Instruktorzy , organizacja bez zarzutów ;) off podziękowania dla P.Bogdana! (1) polecam ten ośrodek w 100% ponieważ instruktorzy są bardzo profesjonalni w... Magda bezkonkurencyjni (1) Zdałam egzamin za 1 podejściem. Nauczanie wzorowe a do tego świetny klimat.... Kacha