OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Świetna szkoła!Polecam (1) Naprawdę świetny ośrodek.Mili,sympatyczni i życzliwi instruktorzy.Dopasują... Artur C. Serdecznie polecam!!! (1) Super ośrodek, pełen profesjonalizm. Wszystko bardzo dobrze wyjaśnione i... Dawid Włodek - opinia (1) P.Marzeno wielkie ale to wielkie buziaki za wytrwałość i wyrozumiałość z... Włodek
NAJLEPSZY OSK W GDAŃSKU !!! (1) Zajęcia teoretyczne były prowadzone przez Pana Janusza w sposób rzetelny i... Michał Polecam w 100%!!!! (1) Serdecznie polecam OKS Speed kazdemu kto sie jeszcze nie zdecydowal na... Marina Polecam w każdym wieku :) (2) Jestem osobą trochę starszą( co na początku mnie zniechęcało do zapisania... Jadwiga S. POLECAM! WSPANIAŁA SZKOŁA! (1) Wspaniałe przygotowanie z teorii, miła i ładna obsługa w biurze, no i... nowy kierowca :D REWELACJA -POLECAM WSZYSTKIM (1) Kurs podstawowy robiłam w innym ośrodku i niestety nie zdałam części... Basia SPEED (1) Jesteście najlepsi miła atmosfera , szczególnie jazda z P. Bogdanem jest... Pozdrawiam ;) super (1) są najlepsi uczą konkretów!!!!! Janek szef super gości p.Marian mój... W.H Samochód nie gryzie :) (1) Do Pani Marzeny dostałam namiary od kolegi i ja też będę przekazywać je dalej... Iga POLECAM ! (1) POLECAM JAK NAJBARDZIEJ ,A NAUKA Z ARTUREM BYŁA SAMĄ PRZYJEMNOŚCIĄ. miłą jak... Dominika POLECAM!!! (1) Ośrodek warty polecenia, naptrawdę warto - ceny atrakcyjne, kadra wykładowcza... Anna the best of!!! (1) Przede wszystkim POLECAM wszystkim niezdecydowanym, szukającym szkoły jazdy... Kora SERDECZNIE POLECAM!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z nauki w w/w ośrodku. Bardzo polecam panią... Dorota Polecam wszystkim! (1) Bardzo przyjazna i bezstresowa atmosfera, w pełni profesjonalne podejście do... Natalia POLECAM !!!!!! (1) Szkoła godna polecenia. naprawdę warto skorzystać z jej usług. Przy okazji... Marek polecam w 100% (1) nie będę odbiegać od pozostałych opinii i napiszę też, że baaaardzo polecam... barbara Bardzo bardzo polecam!!! :) (1) Lepiej trafić nie mogłem, potwierdzam opinie innych świetna atmosfera i 100%... Kogut Polecam ! (1) Oczywiście szału nie zrobię swoją opinią gdyż wszystkie poniżej są także... Karolina ;)))