OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Polecam !!! (1) Szkoła warta polecenia.Egzamin zdany za pierwszym podejściem.Wielkie dzięki :) Marek Czas trwania kursu w OSK Speed? (1) Wszyscy tak zachwalacie speeda. A ja mam pytanie, bo nie wiem, czy to... Zegarynka Jakub - opinia (1) Szczerze polecam! Wykłady z p. Januszem rzeczowe z dużą dawką drogowych... Jakub
Zdecydowanie polecam! (1) Szkoła bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu- zdałem za pierwszym razem!... Krzysiek pozytywny (1) Bardzo polecam tą szkołę jazdy. Zajęcia teoretyczne z panem Januszem były... prezes Polecam Pana Piotra! (1) Wykupiłam jazdy dodatkowe (mam prawo jazdy lecz długoletni brak praktyki... Joanna Polecam naukę u pana Bogdana (1) Jak w nagłówku.. polecam naukę u pana Bogdana. Po tym jak nie zdałam egzaminu... Marta ZDAŁAM :) (1) Gorąco Polecam . Cieszę się że wybrałam ten ośrodek. Teoria z p. JANUSZEM... Beata Pełna profeska :) (1) Polecam OSK SPEED w 100% Wszystko na najwyższym poziomie. Miałam przyjemność... Karolina T. Natalia - opinia (1) Serdecznie polecam . Miałam kurs przyspieszony, na którym nie dało się nudzić... Natalia ZDAŁAM:D (1) Dołączam komentarz pozytywny. W środę zdałam egzamin na prawko:D!! Cieszę się... Iwona ola - opinia (1) Zdecydowanie polecam tą szkołę jazdy z uwagi na wykwalifikowanych... ola Polecam :) (1) Bardzo się cieszę, że trafiłam właśnie do Speeda :) Wykłady super, a Artur... a. NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY! (4) Polecam bardzo serdecznie,Pan Janusz jest super nauczycielem, ma podejście do... Ola Super szkoła (1) dziękuję serdecznie za wzorowe przygotowanie mnie do egzaminu. Mam juz prawo... Janek absolwent - opinia (1) Serdecznie polecam. W szczególności Pana Janusza. absolwent Polecam!!! (1) Super szkoła, teoria bardzo ciekawie poprowadzona- ekspresowo w 2 weekendy, a... Ola Polecam ! Zdałam za 1 razem ! (1) Marzenko, ach droga Marzenko! Jak podziękować Ci mam, bo nigdy nie myślałam,... Patrycja NAJLEPSZA !!! (1) Super ośrodek, pełen profesjonalizm, ciekawie, interesująco i z humorem... Magda ZDANY EGZAMIN ZA 1 RAZEM = OSK SPEED!! (1) ZDAŁEM ZA PIERWSZYM RAZEM!!! Polecam ośrodek, zajecia teoretyczne ciekawie... Maciek