OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Asia - opinia (1) Jestescie ekstra! Nigdzie indziej nie opanowalabym tak nauki jazdy samochodem... Asia Super. (1) Jesteście naprawdę super, zwłaszcza profesjonalizm pana Janusza. wow.Egzamin... Magda SUPER OŚRODEK POLECAM!!! (1) Wykłady ciekawe, instruktor cierpliwy, i do dogadania, jazdy po trasach... Ewa
POLECAM WSZYSTKIM ! :) (1) w skrócie powiem tyle ,że z*******y ośrodek , z*******a atmosfera .... Ola Pani Marzena najlepszy instruktor dla kobiet (1) Marzena jest według mnie najlepszym instruktorem kobiet, jest spokojna,... Basia M Pani Instruktor Marzena (1) Marzena jest super, potrafi wszystko gładko wytłumaczyć i pomóc przenieść to... Darek Polecam. (1) OSK godny polecenia.Pozdrowienia dla pana Janusza.Egzamin zdany i jest to... Kamila. No 1 !!! (1) Cóż jeszcze można dodać do tych wszystkich pozytywnych komentarzy? Chyba... Natalia Polecam!! (1) Speed - super szkoła! Wykłady u Pana Janusza ciekawe i pożyteczne. Pomimo... Arek As (1) jestem bardzo zadowolona z nauki, organizacja bardzo dobra, instruktorzy... asa Na naukę jazdy tylko do szkoły SPEED! (1) Serdecznie polecam SPEED wszystkim. Jeśli ktoś się zastanawia, gdzie się udać... Ada Zdecydowanie polecam! (1) Naprawdę szczerze: godna polecania szkoła nauki jazdy. Osobiście brałem... Szymon Polecam Speed ! (1) Wykłady w ciekawej formie, prowadzone w taki sposób, że chętnie się słucha.... Gosia Najlepszy Ośrodek! (1) Wszystkim polecam naukę jazdy w OSK Speed! Bardzo dobre przygotowanie... Maria Bez najmniejszych wątpliwości POLECAM!!!! (1) Bez wątpienia OSK Speed jest jedną z najlepszych szkół nauki jazdy w Gdańsku.... Marta Zdecydowanie polecam (1) Podczas wykładów prowadzonych przez pana Janusza panowała miła i luźna... Zbyszek Rewelacyjna szkoła (1) Profesjonalna nauka jazdy, która procentuje umiejętnościami radzenia sobie w... Anka Zdałam!!! (1) Zdałam za pierwszym razem!!!! IZA Iza POLECAM!! (1) Zdecydowanie polecam OSK SPEED!! Dzięki cierpliwości, wyrozumiałości i dobrym... Marcysia Polecam (1) Z czystym sumieniem polecam, zajęcia w weekednowym trybie da się znieść i... Marcin S.