OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Super ośrodek (1) Polecam wszystkim Ośrodek SPEED naprawdę miła atmosfera , zajęcia z teorią... Paweł Polecam p. Marzene (1) Bardzo wysoki poziom, fachowe nauczanie (zdalem za pierwszym razem) Arek Polecam (1) Polecam ośrodek a szczególnie instruktora imieniem Michał ponieaż bardzo... anka
dobra firma (1) W dziedzinie zdominowanej przez facetów okazuje się,że najlepszym... Arek super (1) Dzięki Michałowi zdałam za pierwszym razem. To naprawdę profesjonalista. Magda Polecam wszystkim! (1) Po dwóch latach przerwy doszkalałam się w Speedzie - fantastyczna atmosfera,... Li Jak najbardziej godny polecenia ośrodek!!! (1) Miła atmosfera. Teoria przekazana w ciekawy i przystępny dla słuchacza... daria Polecam SPEED ! (1) To profesjonalna Szkoła Nauki Jazdy, to bardzo dobrze zainwestowane... Martyna 100 % gwarancji na zdanie egzaminu (1) Bardzo polecam! Korzystałam z jazd dodatkowych pod nadzorem Mateusza i... Ewa Ośrodek pierwszego wyboru (1) Moim instruktorem był Mateusz, bardzo wyluzowany instruktor jazda z nim jest... HUbert Swęd Dzięki! (1) Krótko zwięźle i na temat, egzamin zdany za pierwszym razem, co jest zasługą... Paweł Ośrodek godny uwagi (1) Cały etap szkolenia profesjonalnie przeprowadzony. Część teoretyczna... Szymon tabacznik Instruktor Grzegorz (1) Super podejście, zaangażowanie, niesamowita atmosfera, Potrafi w przystępny... Aga Polecam ;)) (1) Zdałem wczoraj egzamin, bardzo dobrze przeprowadzona teoria u Pana Janusza... Tomasz polecam speeda (1) wykłady których chce się słuchać , które się rozumie i nikt nie przysypia ,... żaneta jason - opinia (1) Znajoma własnie robi kurs i bardzo chwali tą szkołe szczególnie pana michała... jason Polecam !!! (1) Zdałam za pierwszym razem :) Agata. Kamila. - opinia (1) do ośrodka poszłam za namową kolegi który zdał za pierwszym razem.. Teoria... Kamila. DZISIAJ ZDAŁAM !!!!!!!!! HURAAAAAAAAAA (1) Nie chciałam zapeszać ale sie sprawdziło. Byłam w 2 ośrodkach i mimo... Krystyna Polecam! (1) Wszystko ok, instruktorzy mili i profesjonalni, kurs weekendowy strzał w 10.... Justyna