OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Polecam !!! (1) Ośrodek godny polecenia. Dlaczego? Wymienię tylko: ciekawie prowadzone... M. Najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku! (1) Polecam tę szkołę każdemu, a przede wszystkim tym osobom, które nie są pewne... Paulina Pani Kapitan Melduje wykonanie zadanie... :D (1) Polecam wszystkim tą szkołę jazdy, kurs weekendowy świetny, mimo że jest to... Jędrzej
POLECAM!!!! (1) Świetnie prowadzona teoria, z możliwością przerobienia jej w 2 weekendy,... J WARTO (1) Goroąco polecam! Suoer ośrodek dla osób, które chcą zdać egzamin, ale przede... Kami ;) Polecam (1) Świetne wykłady i jazdy. Bardzo dobra atmosfera co ułatwia naukę. Polecam... mario Szok !!! (1) Parę godzin dodatkowych wystarczyło by zdać egzamin. Bardzo dziękuję:) Monika Najlepszy OSK z najlepszym instruktorem - panem Januszem! (1) Świetna szkoła, zajęcia z człowiekiem o bardzo rozległej wiedzy nt. nauki... Młoda Pani Doktor K. kasia - opinia (1) Zdałam za 1-szym razem !!! Miałam to szczęście, jeździłam z Michałem. Super... kasia Polecam. (1) Kurs na prawo jazdy zrobiłam 8 lat temu... 3 lata temu po kolejnym niezdanym... Magda. Brawo dla Janusza (1) Polecam wszystkim OSK Speed a w szczególności Janusza. Facet , który tak... Ania Polecam!!! (1) Byłam widziałam, potwierdzam.Zgadzam się że SPEED jest najlepszy.Egzamin... K. Polecam:) (1) Zapisując się na kurs prawa jazdy nie przypuszczałam, że nauka prowadzenia... Aga Polecam!!! (1) Byłem widziałem,potwierdzam. s. Tylko SPEED !!!!!! (1) Od początku do końca pełen profesjonalizm. Miła atmosfera. Wykłady jasne i... kierowca :) Profesionalizm w każdym calu (1) Jeśli nie wiesz gdzie się zapisać na prawko, to lepiej od razu idź do... Kosa LEPEIJ NIE MOŻNA TRAFIĆ (1) Kurs robiłem w Speedzie. Sądze że lepiej nie mogłem trafić. Wykłady z Panem... Krzysiek Świetna szkoła! (1) Do ukończenia kursu pozostało mi jeszcze 10 godzin, ale jestem przeogromnie... Asia Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Jestem właśnie w trakcie robienia kursu. Przede mną jeszcze kilkanaście... Basia Qba - opinia (1) Polecam wszystkim, pełen profesjonalizm, wszystko bardzo dobrze tłumaczone i... Qba