OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Polecam!!! (1) Jest wiele szkół nauki jazdy, ale SPEED jest jeden.Szkołę polecili mi... kursantka Ekstra (1) Wszystko tak jak powinno byc, nic dodac nic ujac! Bez stresu, mila atmosfera,... Domino Gorąco polecam OSK Speed! (1) Polecam wszystkim OSK Speed: bardzo dobra szkoła, ciekawie poprowadzona... Monika
Naprawdę polecam!! (1) Właśnie zdałam prawko i jestem bardzo zadowolona, że wybrałam ośrodek... Paula Bardzo Dziękuję !!! (1) Chciałbym bardzo podziękować Panu Januszowi za znakomite przekazanie części... Waldek Zdecydowanie polecam!!! (1) Zdecydowanie polecam OSK Speed! Swój kurs zacząłem w wakacje i skończyłem... Michael Polecam OSK SPEED !!! (1) Bardzo dobra szkoła, bardzo rzetelnie poprowadzone wykłady z części... Dorota C. SUPER SZKOŁA I INSTRUKTORZY :) (1) Jestem bardzo zadowolona z tej szkoły, zdałam dzięki niej za 2 razem ale... Świeży kierowca OSK SPEED - SZKOŁA NAJLEPSZYCH DLA NAJLEPSZYCH (1) Właściwie to dużo można by było napisać odnośnie profesjonalizmu i poziomu... Anna Tylko SPEED, bo nie ma lepszych.! (1) Gdybym miała wyrazić swoją opinie tylko jednym słowem powiedziałabym, że było... Hania Świeżo upieczony kierowca :) (1) Jestem zadowolona z kursu, który został przebyty w bardzo szybkim tempie, bo... Zadowolona kursantka Godni polecenia :) (1) Po prostu są świetni ! Nauka przebiega w bardzo przyjaznej atmosferze,kurs... Martucha Obowiązkowo tylko Speed !!! (1) Do Ośrodka Szkolenia Kierowców Speed trafiłam przypadkowo, ale był to bardzo... Paulina Co tu dużo mówić (1) Pan Janusz równy gość teoria przez niego prowadzona w 100% zrozumiała... Bartek S. polecam!!! (1) Polecam wszystkim ten Ośrodek. Naprawdę są świetni! Teoria prowadzona przez... Magda Super ośrodek (1) Profesjonalne zajęcia teoretyczne,prowadzone przez pana Janusza; prowadzący... Arleta Są świetni!! (1) Profesjonalnie poprowadzona nauka teoretyczna, prowadzona przez Pana Janusza,... Patryk OSK Speed jest wyjątkowy :) Polecam!! (1) Chciałbym wszystkim polecić ten ośrodek szkolenia !! Teoria która była... Mariusz Są świetni !! (1) Wykłady jak i praktyka z Panem Januszem rewelka ! Tłumaczy bardzo dokładnie.... Agata ;) ZDAŁEM ZA PIERWSZYM RAZEM!!!! (1) Polecam wszystkim ten ośrodek! Zdałem za pierwszym razem!!! Do egzaminu... Wojtek Lehr