OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

SUPER OŚRODEK (1) Polecam wszystkim ten ośrodek !!!! Profesjonalne podejście, miło i ciekawie... Łukasz BARDZO POLECAM ! (1) Wczoraj zdałem egzamin (za pierwszym razem!) i jestem naprawdę zadowolony :D.... Adam najlepsi! (1) mialam jazdy dodatkowe z Arturem, gorąco polecAM!!! Super tlumaczy zdalam po... Zadowolona
Gorąco Polecam!!! (1) Egzamin zdany za 1 razem i to dzięki w 100% profesjonalnemu instruktorowi!!... Ania Zdałam za PIERWSZYM razem:) (1) Nie nie to nie żarty:) Wczoraj udalo mi się zdać egzamin i jestem z tego... Marta Polecam!!! (1) Na wykładach u Pana Janusza jest miło i sympatycznie, wiedza przekazana w... Kasia P. Wszystko na najwyższym poziomie (1) Wszystko na najwyższym poziomie, zarówno jazda jak i teoria. Zajęcia... mika Genialny! (1) Wykłady pana Janusza były bardzo interesujące, oparte na życiowych... Sandra POLECAM SPEED !!! (1) Bardzo mili i kulturalni ludzie. Trafiłam na dobrego wykładowce i super... Aneta :-) Pełen profesjonalizm !!! (1) Zdałam za 1-szym razem !!! Miałam to szczęście, jeździłam z Panem Januszem.... Małgosia :) Paweł - opinia (1) Wszystko super. Mila atmosfera w samochodzie i ogolnie bardzo dobry poziom... Paweł Wiola - opinia (1) Wystawiam pozytywa nie tyle szkole, bo miałam z nią niewiele do czynienia co... Wiola naprawdę NAJLEPSI w trójmieście!!!! POLECAM!!! (1) Miałam przyjemność uczęszczania do OSK SPEED, jestem zachwycona, po pierwsze... Anna 100% profesjonalizmu !!! (1) Miałam to szczęście, że trafiłam na Janusza. Facet jest stworzony do tego,... Patrycja. Polecam (1) Pełen profesjonalizm, miła atmosfera zarówno podczas nauki teoretycznej jak i... Michał OŚRODEK GODNY POLECENIA! (1) Zajęcia teoretyczne prowadzone przez Pana Janusza w ciekawy sposób - nikt nie... Wojtek Polecam Wszystkim Speed !! (1) Super prowadzone zajęcia teoretyczne z przesympatycznym panem wykładowcą !... Agnieszka najlepsza szkoła jazdy w trójmieście!!!!!! (1) nie ma żadnych minusów, teoria jest prowadzona w sposób zabawny i ciekawy,... Lenka A myślałam, że nikomu się to nie uda! (1) Udało mi się zdać! TAK ZA PIERWSZYM RAZEM!! Dlatego pozwolę sobie na te... Angelika.K POLECAM!! (1) Polecam teorie w weekendy! Bo jest szybko i nie traci sie czasu. Wykłady z... Kinga ;)