OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Suuper! (1) Bardzo dobrze przeprowadzone zajęcia z części teoretycznej. Przemiła... Małgonia Polecam!!! (1) Wykłady są prowadzone przez pana Janusza w sposób jasny i ciekawy.... Ola Wszystko OK (1) Teoria prowadzona przez pana Janusza byla super przedstawiona. Jazdy z... Adrian
POLECAM!!! (1) Miałam okazję korzystać z OSK SPEED, chciałam podzielić się opinią, ponieważ... aga Jesteście najlepsi !!! (1) Nie sądziłam, że egzamin zdam za pierwszym razem, a udało się!!!Zawdzięczam... kiki Rewelacja (1) wybierajac ta szkole sugerowalem sie ponizszymi opiniami i nie zawiodlem sie,... michal Polecam (1) Chciałbym polecić wszystkim OSK SPEED. Kilka godzin dodatkowych z Monika... Marek Gorąco polecam (1) Zdałam za pierwszym razem więc czuję się zobowiązana polecić ten ośrodek no i... Ania Gorąco polecam (1) Jesli Państwo szukają szkoły, a przede wszystkim fachowych instruktorów... Aga Polecam ! ! ! ; ) (1) Nie skorzystałam z wykładów w tym ośrodku i bardzo żałuję. Wybrałam inny... Daria serdecznie polecam (1) Witam, chcialam podzielic sie swoja opinia, i zachecic wszystkich... Asia tylko Mateusz (1) jestem w trakcie szkolenia,instruktor jest spoko, zawsze znajdzie czas ,... nowa POLECAM (1) Chciałabym polecić Wszystkim Ośrodek Nauki Jazdy SPEED. Zajęcia teoretyczne... Aleksandra Ż. NA MAKSA POLECAM (1) Bardzo profesjonalny instruktor, miła atmosfera podczas jazd, genialne... Marta PETARDA! (1) Miałem jazdy z Panem Januszem, rewelacja! Świetny instruktor i normalny... RUDY Tylko SPEED !!! (1) Uważam, że zarówno zajęcia teoretyczne, jak i praktyczne są bardzo dobrze... Magda . POLECAM ! (1) Uważam, że SPEED jest najlepszą szkołą nauki jazdy w Trójmieście ! Mówię to... Aleksandra POLECAM!!! (1) Z wielką ochotą chciałabym polecić Wszystkim Ośrodek Nauki Jazdy SPEED.... burbi@onet.pl Suuuuuuuuper!! Zdalam za pierwszym razem. (1) Zdalam za pierwszym razem! Jestem bardzo zadowolona, wszytskim innym polecam... Dominika POLECAM ! (1) Świetne wykłady i jazdy. Bardzo dobra atmosfera co ułatwia nauke. Polecam... Ania