OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

POLECAM!! (1) NAPRAWDĘ POLECAM!! WYKŁADY Z PANEM JANUSZEM BARDZO DOBRZE WYTŁUMACZONE A... AGNIESZKA Witam !!! (1) Rzadko zdarza mi się wystawić tak pozytywną ocenę bez cienia krytyki. Godziny... Koli Gorąco polecam !!! (1) Ńajlepsza szkoła jaką można sobie wymarzyć. Bardzo wysoki poziom nauczania... Ania.
Polecam !!! (1) Jestem bardzo zadowolona z tej szkoły.Wykłady prowadzone przez pana Janusza... olisa PRAWO JAZDY ZDANE DZIŚ ZA PIERWSZYM RAZEM :) (1) POLECAM ! POZDROWIENIA DLA ADAMA Z KTÓRYM MIAŁAM JAZDY I DLA PANA JANUSZA... Kamila OSK SPEED is the BEST!!! (1) Skorzystałam z usług OSK Speed, ponieważ poleciła mi go koleżanka a teraz ja... Ala ;) Polecam (1) Pan Janusz Zajefajny wykładowca bardzo dobrze uczy fajna atmosfera no i... Sylweseter Marczyk weronix - opinia (1) Naprawdę warto:) Teoria prowadzona w bardzo przystępny sposób,a praktyka (z... weronix Tylko ze SPEED'em!!! (1) Polecam wszystkim zainteresowanym. Na wykładach z P. Januszem nikt nie będzie... arek Najlepsza szkoła ! (1) Jest pewne, że lepiej nie trafisz. Lepszej szkoły poprostu niema, tu wrzystko... Zizi 3 razy tak!!! (1) Naprawdę warto.Zdałem za pierwszym razem.!!! Marcin TYLKO SPEED !!! (1) Siema. Myślałem, że nauka jazdy to cos stresującego. Na wykładach Pana... Sławek POLECAM WARTO (1) Jeżeli się zastanawiacie to z mojej perspektywy było tak cena bardzo... Maria Super szkoła!!! (1) Szkoła naprawdę godna polecenia.Teoria prowadzona przez pana Janusza... Natalia Bardzo fajna szkola (1) Teoria przeprowadzona w bardzo ciekawy sposob, czesc prakryczna jeszcze... Kamila POLECAM ;) (1) Właśnie zdałam prawko i jestem bardzo zadowolona, że wybrałam ośrodek SPEED... Justyna :) PEŁNA PROFESKA!!!!!!! (1) KURS UKOŃCZONY, PRAWO JAZDY JUŻ W ZASIĘGU RĘKI!!!!!!!!!! FAJNI FACHOWCY... DI Wszystko na najwyższym poziomie! (1) Egzamin zdałem za pierwszym razem bez problemu. Moim instruktorem był Pan... Kondi91 Warto Skorzystać Polecam!!! (1) Szkołę polecił mi znajomy. Nie zawiodłam się, naprawdę było warto, akurat... Margi Polecam WSZYSTKIM! (1) Zgadzam się z przedmówcami, wszystko świetnie! Sami