OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Polecam wszystkim ;)) (1) Kurs swój odbyłam w innym ośrodku. Niestety po kolejnym "oblanym" egzaminie... Monia POLECAM W 100% (1) Dlaczego OSK Speed? Zajęcia prowadzone przez p. Janusza były wyczerpujące i... Karolina Rewelka ! (1) Po trzykrotnym oblaniu egzaminu praktycznego,postanowiłem zmienić instruktora... Artur F.
Prfesjonalnie i bez zadnych stresów (1) Polecam w 100% pełen profesjonalizm, duża umiejętność przekazywania i... Paweł Naprawdę warto !!! (1) Słyszałam wiele,bardzo wiele, dobrych , aż za dobrych opini,podchodziłam do... Wiki Jestem pod wrażeniem!!! (1) Naczytałam się opinii o OSK SPEED, zaryzykowałam, poszłam... I trafiłam w... Abi SUPER SUPER !! (1) W tej szkole nauki jazdy wszystko jest SUPER .Super jest wykładowca który... Zadowolona . WIELKIE DZIĘKI !!! (1) Teoria super ,pan Janek jest naprawdę konkretny ,bez lania wody.Natomiast... Bardzo zadowolona. I tak właśnie powinno być :) (1) Speed to na prawdę wspaniały ośrodek. Teoria z panem Januszem przekazana w... Patryk Bez jazd z rana u Pana Jana, czułam się zdezorientowana. :)) (1) Każdemu życzę tak świetnego i wyluzowanego instruktora, ktory prowadzi... Domino No (1) z*******y ośrodek, piona dla Adama! Wojciech zygmunt Marta - opinia (1) Bardzo polecam OSK SPEED!!! W środę zostałam pełnoprawnym kierowcą :)...... Marta Radek - opinia (1) Rewelacyjny sposób nauczania i obsługi ucznia. A same jazdy to czysta poezja.... Radek Polecam Wszystkim :) (1) Gorąco polecam wszystkim tą szkołę jazdy. Bardzo kompetentni i w pełnym... Leszek Świetna szkoła, ze świetnymi instruktorami!!! (1) Co tu dużo pisać, ZDECYDOWANIE POLECAM OSK Speed! Teoria przedstawiona w... Świeżo upieczony kierowca Tylko Mateusz :-) (1) Jestem juz po kursie , jezdziłam z Mateuszem i na pewno nie żałuje !!! teraz... wiadomy... Speed speed speed al. Gen Hallera 16/18(budynek ZSBO)!! (1) Zdane za pierwszym razem !!:D Ośrodek jest wspaniały !! Instruktorzy... Patryk od Mateusza :D Polecam !!! (1) Dzięki wam jestem szczęśliwym posiadaczem prawa jazdy .Egzamin zdany za... Ewa POLECAM!!!!!! (1) EGZAMIN ZDANY ZA PIERWSZYM RAZEM!!!! DZIĘKI ADAM ;) monia JANUSZ OPIELA NALEPSZY INSTRUKTOR !!!! (1) śmiem twierdzić, że Pan JANUSZ jest najlepszym instruktorem w kraju.... sara