OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Sylwia - opinia (1) Ja korzystałam z usług Pana Janusza jakieś 4 lata temu i cieszę się że wciąż... Sylwia PAN JANUSZ- INSTRUKTOR GODNY POLECENIA (1) PAN JANUSZ JEST BARDZO RZECZOWYM, CIERPLIWYM I DOSWIADCZONYM INSTRUKTOREM.... IZA Jedyny OSK, który naprawdę uczy jeździć (1) 4 lata temu próbowałam zdawać egzamin w Elblągu, bezskutecznie. Przenosząc... Ewa
Polecam ! (1) Ośrodek wybrałam na podstawie komentarzy na trojmiasto.pl i nigdy nie... Agnieszka Polecam (1) Teorię zaczęłam w listopadzie, tryb weekendowy. Zajęcia prowadzone przez p.... Ola Polecam!!! (1) Polecam !!! Aga Motór to je to :-) (1) jestem w trakcie kursu i juz wiem ze dobrze wybrałem , Mateusz jest calkiem... cinek Mateusz! :) (1) co prawda nie przeszłam kursu,a wzięłam tylko dodatkowe dwie godziny na... Iwonka od Pati NAJ NAJ NAJ!!!!!!!!!! (1) Nigdy w życiu nie spodziewałabym się że trafię na IDEALNĄ instruktorkę.Pani... Nati Dzięki :) (1) To się nazywa profesjonalizm - teoria z p. Januszem rewelacja, potrafi... O. Jak nie tu, to nigdzie indziej ! (1) Powiadam Wam, iż ta oto OSK wyszkoliła mnie wzorowo. Wspaniała atmosfera,... Szymon "Viking" Polecam (1) Wszystko ok, profesjonalnie i w miłej atmosferze, świetnie prowadzone zarówno... Marcin 100% profesjonalizmu, polecam! (1) Zdałam egzamin za 1-szym razem, więc z czystym sumieniem mogę polecić ośrodek... Goldy PRZEPETARDA!!! GORĄCO POLECAM!!! (1) Zdecydowanie uważam, iż jest to najlepsza szkoła nauki jazdy jaką mogłam... MagdaLena Mistrz świata !!!! (1) Kierownik ośrodka SPEED jest mistrzem świata nauki jazdy - byłam juz w 3... Adrianna Góralska Super (1) Nauka teoretyczna zleciała migiem część praktyczna również a co najważniejsze... Kamila dzięki wielkie Artur :-):-) (1) Jestem bardzo szczesliwa że zdałam to prawo jazdy. Kolejny cel osiągniety. Po... Matylda Super szkoła!!! (1) wykłady super prowadzone przez Janusza a jazda z Arturem to sama frajda.... Sławek Ekstra! (1) Egzamin zdany za PIERWSZYM RAZEM ! Gorąco Polecam !!! M SPEED--> JESTEŚCIE NAJLEPSI ! 3 RAZY TAK!;) (1) Długo zastanawiałam się nad wyborem szkoły jazdy, znajomy polecił mi OSK... E.