OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Mariusz - opinia (1) Jestem początkującym kierowcą,lekcje pobierałem u p.Marzeny.Jestem bardzo... Mariusz Numer 1 !! (1) Jazdy z Panem Januszem byly czysta przyjemnoscia. Z checia powtorzylabym... Aneta Pełen profesjonalizm ! (1) Z całego serca chciałabym podziękować całej załodze szkoły. Długo nie mogłam... Ania
W miłej atmosferze (1) Jeździłem z Marzeną, bardzo fajna instruktorka. Spokojnie wszystko wytłumaczy... Adam Polecam osk speed!! szczególnie jazdy z panią Marzenką!!!!!! (1) Pani Marzena sprawila, ze jazdy autem okazaly sie przyjemnoscią a nie... Ania Polecam. (1) Z racji, że dzisiaj odebrałam swoje wymarzone prawo jazdy i przygoda z nauką... A.L POLECAM OSK SPEED!!! (1) Jestem po egzaminie i zdałam za pierwszym razem, chociaż myślałam ze mi się... kam.wok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) W szkole Speeed wykupiłem sobie jazdy po trzech nie zdanych egzaminach. I... Łukasz SPEED (1) Jestem szczęśliwa, ponieważ zdarzyło się coś niesamowitego - zdałam egzamin... Anna SPEED SUPER!!! (1) Wybór szkoły Speed to była świetna decyzja. Teoria wykładana... anabe Gorąco polecam! (1) Miła atmosfera zarówno podczas wykładów, jak i jazdy. Serdecznie dziękuję... Ola Super !!! (1) Od jakiegoś czasu zbierałam się żeby tu napisać pare słów - choć tylko pare... Ania Naprawdę warto !!! (1) Polecam Szkołę, pomimo faktu, że nie była moją pierwszą szkołą nauki jazdy.... Ja GORĄCO POLECAM (1) CHCIAŁABYM BARDZO PODZIĘKOWAĆ ARTUROWI.J :) ZA BARDZO DOBRE NAUCZANIE EGZAMIN... ASIA Polecam !! (1) Szkołę Nauki Jazdy Speed wybrałam przypadkiem. To był b.dobry wybór. Wykłady... Ania Kursant - opinia (1) Polecam. Dzięki temu ośrodkowi oraz Arturowi J. zdałem egzamin za pierwszym... Kursant Polecam szkolę Speed i pana Piotra (2) Nie Wiesz jaka szkołę wybrać ? Szukasz profesjonalnego instruktora ?.... Asia Gorąco polecam! (1) Jezeli chcesz zdać prawo jazdy i nauczyc sie dobrze jechać to tylko tutaj.... . super (1) polecam wszystkim jazdy z Marzenka mega cierpliwa kobieta i dużo nauczy i... sylwia Szczęśliwy posiadacz prawa jazdy - zdałem za 1 podejściem (1) Jeździłem z kilkoma instruktorami z tej szkoły - Marzeną, Arturem i Rafałem.... Michał