OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

POLECAM ! Wspaniała Szkoła ! (1) Profesjonalna nauka jazdy, która procentuje umiejętnościami radzenia sobie w... Krystian Super!! (1) Zajecia teoretyczne przeprowadzone w bardzo milej atomosferze i w bardzo... QQ Rysiu - opinia (1) Super szkoła ! Wykłady z Panem Januszem bardzo mile i starannie wytlumaczone... Rysiu
Jak najbardziej POLECAM :) (3) Witam, witam. Jestem po zdanym dziś POZYTYWNIE egzaminie na prawo jazdy i w... Patrycja PODZIĘKOWANIA DLA PANA JACKA!!! :) (1) Chciała bym na wstepie gorąco podziekowac Panu Jackowi za ogrom... Natalia:) Debiutantka Pana Jacka Polecam jazdy z p. Jackiem (1) Przez całą moją przygodę z nauką jazdy towarzyszył mi p. Jacek. Polecam go... Jan Polecam jazdy z p. Rafałem (1) Jeździłam tylko z p. Rafałem i z czystym sumieniem mogę Go polecić :) bardzo... Ola Podziekowania dla p.Rafałą (1) Chciała bym się podzielić moimi pozytywnymi wrażeniami jeżeli chodzi o kurs w... Ania Najlepsza Szkoła Jazdy -EVER! (1) OSK SPEED jest naprawde dobrą szkołą jazdy.Tutaj nauczyłem się od podstaw... yoyo Rafał najlepszym instruktorem!!!! (1) Jestem BARDZO zadowolona z jakości szkolenia. Do dzisiaj nie mogę się... Paulina Super osk :) (1) Szkoła Speed super!Moja ocena 6.Jeżdziłem z Rafałem i polecam tego... sebastian Lepiej późno niż wcale (1) Na kurs prawa jazdy zdecydowałam się o 20 lat za późno-ta refleksja... Hanna Pacholska Bardzo dobra szkoła nauki jazdy (1) Teorie miałem z panem Januszem, wyjątkowo przyjazny gość, zajęcia z nim nie... Mike Super Ośrodek Szkolenia Kierowców :D (1) Polecam z czystym sumieniem wszystkim przyszłym kierowcom:)W pełni... bedboy super :) (1) Super szkoła.Wyklady i praktyki z p.Januszem czysta rewelacja.Prosto,szybko i... Magi !!! POLECAM !!! (2) Zdecydowanie bezkonkurencyjna szkola nauki jazdy! Prowadzona z pasja przez... Alicja Polecam :) :) (1) Już jako pełnoprawny uczestnik ruchu drogowego chciałabym wszystkim... Bardzo zadowolona :) OSK SPEED! (1) Zjęcia z teori przeprowadzane są perfekcyjnie i o zasługa P. Januszowi widać,... ola Polecam ;) (1) Szkoła 1 klasa, szczególne podziękowania dla p.Piotra za doskonałe... Ewelina Szczerze polecam (1) Bardzo dobra szkoła! Teoria przeprowadzona wzorowo jak i praktyka. Szczególne... Rafał