jest ok! (1) czasami wpadam do tego klubu,jest ok.jest jednym z nielicznych gdzie nie ma... jaga Genialny wystrój:) (1) Jak się wejdzie do Siouxie, to wystrój powala na kolana :) Szkoda, że jest on... Maciej Świetny klub, świetny klimat (1) W zasadzie wszystko jest świetne w klubie, zza wyjątkiem muzyki. To znaczy,... Katasza
Serdecznie polecam p.Darka (1) Bardzo fachowe doradztwo.Szybko nauczyłem sie jezdzic i dzieki panu Darkowi... Rafał S. Całkiem przyjemnie. (1) Szału nie ma, ale można miło spędzić czas. Drinki drogie, ale czasem warto... Kazik GODNI POLECENIA (1) Ten ośrodek poleciła mi znajoma. Mowiła, że profesjonalna i życzliwa obsluga,... Iwona Cholewińska Bardzo dobre wrażenie (1) Wyrazy uznania dla Pani Brygidy za profesjonalne podejście do mojej sprawy.... Krzysztof Najlepsi z nalepszych (1) Własnie przed chwilą zakończyłam egzamin na prawo jazdy z wynikiem... Wiola Jestem na TAK ! (1) Wszystko jak najbardziej ok. Paczka doszła szybko, miły i dobry kontakt... Marcin Warszat godny polecenia (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi.Naprawa samochodu trwała nie długo,solidnie... Dobry klient Gorąco polecam - było przepysznie! (1) Przemiła atmosfera, smaczne jedzenie, bardzo dobra obsługa - czego chcieć... Gość mała porcja (1) Zamówiliśmy \"pierożki z łososiem\", które wg menu powinny ważyć 320 gramów,... Andrzej Doskonałe potrawy, najwyższe uznanie dla Szefowej kuchni (1) Zwyczajowo z przyjaciółmi zamówiliśmy różne dania i podjadaliśmy sobie z... monika Lekcewazy ludzi (1) Pani dr lekcewazy pacjenta.Ma nagranie na sekretarce: uzbroj sie w... pacjent Kiedu zobaczylam obiad... (1) ...to sie załamałam! Ceny może nie są tam wygórowane ale jak za podawane... Natalia Jojo - opinia (1) Ciekawe, gdzie wkładał ten palec, że go przytrzasnął. A nie złamał sobie... Jojo Fryzjerstwo to zbyt dużo (1) Byłem tam raz przez przypadek, w sumie dzieki portalowi trojmiasto.pl i nigdy... Łukasz o - opinia (1) Klub na prawde fajny klimaty podobne do GLobala w marinie (chyba ten sam... o profesjonalnie (1) Wysoka jakosc obsługi ,wysoki profesjonalizm w zakresie doradztwa co do... jusbog Nie żałujcie (1) robicie bardzo dobry kebeb ale nie stosujcie trików ze spłaszczaniem ryżu... Gruby