Paulina - opinia (2) witam mam pytanie czy w salonie dostępna jest usługa trwałego prostowania... Paulina Kot - opinia (1) Chodze do XIX do 2. klasy. Szkołę mogę polecić każdemu kto ubiera się... Kot Jedyny w swoim rodzaju !!! (1) Świetny serwis.Ja i tata tam oddajemy rowery do serwisu a wy.Wasza... Grat
Polecam na kolacje z dziewczyną (1) Klimat wystrój jedzenie na prawdę rewelka na wieczork z ukochana dziewczyna... Artur sobota 6 wrzesnia (1) Klub może ma świetne położenie i dobre klimaty.byłam tam z kilka razy. Za 1... e.c Polecam (1) Polecam lokal wszystkim sympatykom jazzu, byłem w piątek...:) MasterMariano Maria Bonikowska - opinia (1) W Trójmieście mieszkam od kilku miesięcy i ze wszystkich restaurecji... Maria Bonikowska Homenet to dno i żenada (2) Od czasu przejęcia mojego osiedla (ul. Diamentowa) przed HomeNet jakość usług... Marcin Ujeścisko - Miernie (2) Drugi raz mocno bym się zastanowił. Nie radzą sobie z jakością łącza. O ile... Internauta - Ujeścisko SUPER!!! (1) Bardzo fajny klimat, sympatyczna i profesjonalna obsługa.Naprawde polecam! Zadowolona Klientka super:) (1) Jedzenie pyszne i bardzo miła obsługa:)przyjemny kameralny klimat:)naprawdę... dorotka Sklep warty polecenia. (1) Wszystko super, expresowa wysyłka, towar 1 klasa. Polecam! Darek Empik, Kinoplex & Bomi (1) Do Alfa chodze jedynie dla Empiku, Kinoplexu i Bomi. Empik super ludzie,... SP to jest lecznica mojego labka !!! (1) Byłem w przychodni z moim labkiem który wydawał się być ociężały jak na tę... Tomasz kameralnie i sympatycznie (1) na wypad ze znajomymi-super sprawa. byłam w szkou,bo ceny naprawde były... yep :) Moim zdaniem rewelacja (1) miła i szybka obsługa. Dobrze potrafią doradzić i nie zdzierają z człowieka... Magdalena wiocha!!!!!! (2) Jeżeli tak wygląda miasto aniołów, to ja już wolę do piekła. Wstęp: płatny.... Ynez GORĄCO POLECAM! (1) Polecam ten ośrodek nauki jazdy. Każdy aspekt przepisów i jazdy jest omawiany... Mateusz dobre miejsce (1) bardzo przyjemna miejscówka ma swój przyjazny klimat, dobrą muzykę i duży... Dora Spoko (1) Miłe miejsce. Jedno z niewielu w Trójmieście, gdzie kostka betonowa stoji... Adam