rivelazione (1) La Vita jest dla mnie najlepszą restauracją włoską, uwielbiam ją odwiedzać,... Tuśka Naprawdę warto! (1) Zdecydowanie polecam!!!Cieszę się, że tu trafiłam, szkoda tylko, że tak... Ania KRÓL ARTUR !!! (1) Polska Reprezentacja ma króla Artura Boruca w bramce zaś My w Trójmieście... Maciej
i za - opinia (1) Przyjmuje tam wielu lekarzy ale zle doswiadczenie mam z jedna doktor W.. W... i za rewelacja! (1) Wspaniała szkoła i wspaniali instruktorzy! Podziękowania dla pana Jarka za... Czesław andre - opinia (1) jest to najlepszy salon jaki w zyciu spotkalem niema jak narazie lepszego nic... andre rewelacja (1) jestem zachwycona tą restauracją, po prostu niebo w gębie, szkoda tylko,że... niki polecam (1) Polecam Top Dance. Już po pierwszych zajęciach można się uzależnić od tańca;)... Justyna Ż. Żurek? (1) Zamówiłem dzisiaj żurek. Dużo kiełbasy, jajko, ziemniaki na dodatkowym... Maciek Bez rewelacji (1) Po przeczytaniu pozytywnych opinii postanowilem sprobowac. Pizza bez... Maciek brak słów (1) Byłam w środę tj.13.08 na siłowni i oburzyło mnie zachowanie instruktora... Aga Polecam!!!! (1) Super nowoczesne bistro,pyszne jedzonko,fajny klimat warto wejść i sprawdzić. kasiayes Do marco (1) Widać, że ślinisz się na widok atrakcyjnej kobiety co oznacza, że jesteś... Thomas monia - opinia (1) ok bez problemów monia REWELACJA!!! (1) W tej szkole panuje bardzo miła atmosfera. Jednocześnie jest bardzo wysoki... Krzysiek Jestem zdziwiona (1) Od samego początku byłam negatywnie nastawiona do instytucji pośrednika, bo... Anna K. REWELACJA (1) TATUAż TAKI JAK CHCIAłAM JESTEM BARDZO ZADOWOLONA.NIE BOLAłO .MAORYS TO... MARTITA Pan Jerzy (teoria) + Pani Beata (praktyka) (1) Duet nie do zastąpienia. Nie wiem jak inni instruktorzy w Okey (zawsze można... Maciej T Opel Astra - tylko tu (1) Tylko tutaj znalazłem w dobrej cenie części do Astry F a mam dość specyficzny... Oplarz polecam:) (1) bardzo miła i dokładna lekarka...robiłam u niej 2 razy usg i jestem bardzo... marta