Egzamin (1) Jest godz 22:47 za 17 i 58 mam egzamin praktyczny. Stres jak cholera, ktory... marcin p Gorąco polecam! (1) Do FitZone uczęszczam z małymi przerwami od ponad dwóch lat (chodzę na step i... Angelika Maksym Kolejny, osttani już niestety rok :( (1) Witam wszytskich rodziców i dzieci, personel żłobka w nowym roku 'żłobkowym'... Rodzice Mateuszka (góra)
Prawdziwa Pizza jak w ITALI !!!!!!!!!!!!!!!!! (1) W tej pizzeri mógłby jadać sam al Capone ;) razem z swoją ekipą! Rewelka... Filippo marzenie - nie lekarz (1) Doktor leczy mnie już od wielu lat. Operował mi lewe kolano. Jestem Nim... Ewa z Tczewa Ewa - opinia (1) Wraz z mężem jesteśmy od wielu lat pacjentami Pani Doktor. Wyprowadziła nas z... Ewa rekowsky - opinia (1) byłem tam kilka razy i klimat jest dobry ;] pachnie pizza i pizza smakuje ;]... rekowsky dla mnie najlepszy (1) uważam, że jeden z najlepszych klubów... kuchnia także ktoś do d... (1) Kiedyś było znośnie, pomijając przypalone pizze od czasu do czasu (reakcja... Marek zawsze dobrze (1) jadam w królewskiej od ponad 8 lat i jeszcze się nigdy nie zawiodłem, zarówno... Kuba DIP (1) Więcej miejsc z tak dobrym jedzeniem i sympatyczną obsługą. Bozena Dobra pizzeria (1) Tak jak w nagłówku - nic dodać nic ująć, po prostu dobre jedzonko za... Gdańszczanin najlepsze koktajle (1) mieszkam niedaleko to wpadłam do kawiarenki i skosztowałam wybornego koktajlu... roksana jedzenie i obsługa na plus, reszta in minus (1) Przygotowane jedzenie było bardzo dobre, można było zmodyfikować lekko menu... zjadacz rewelacja (1) świetna profesjonalna szkoła i b. rodzinna atmosfera!:) Joanna brak zasinteresowania (1) Brak listw do paneli brak koncowek brak dobrej obsługi tak jak w c....... djmesiu Polecam bo zdałam za 1-szym razem !!! (1) Hej zdałam za pierwszym razem:) Co zawdzięczam mojej instruktorce Pani... Katarzyna R. Dany (1) To jedna z lepszych restauracji w jakich byłem. Tych dwóch panów wyżej ma... Dany UWAGA!!! Sprzęt b. awaryjny!!! (1) Zakupiony notebook po krótkim czasie użytkowania przestał działać. Zgłosiłem... Art Co jest na NIE !!!!w tym Ośrodku:) (1) Zabardzo się starają,uparcie umawiają się na jazdy –najlepiej... DENI