MIŁO I SYMPATYCZNIE I DO TEGO SMACZNIE (1) POLECAMY KUCHNIE POLSKĄ.JEDZONKO SMACZNE,BEZ WZGLĘDU NA TO CZY TO FRYTKI CZY... ZADOWOLONY Kino. (1) To kino się strasznie zmienioło .. Nic nie jest takie fajne..obsługa nie jest... Ta co nie chodzi do kina *** - opinia (1) Uwagi ci do zajęć na siłowni - mimo podpisywania oświadczeń ( po co tyle... ***
Ziomek - opinia (1) Dużym minusem tego osiedla jest gęstość zabudowy, za dużo, za ciasno, no ale... Ziomek Odradzam (1) Jak już wcześniej pisano nauczycielom nie zalezy na tym żeby uczyć tylko żeby... realistka organiazacja zawodów WKKW (1) Bez nadziejna barak jakichkoliwek szczególowych informacji na temat... michał zadowolony (1) A ja jestem bardzo zadowolony z WSB. Nie zgadzam się, że uczelni zależy na... student fajna szkoła (1) poziom nauczania ani niski ani wysoki - po prostu dla osób które nie są... t po części do Sebastian (1) Osiedle bardzo ładnie położone. Niestety bloki stare, instalacja, kanalizacja... Dawny Brodwinianin rozczarowana.... (1) byłam z rodzinką na obiedzie, niestety wyszłam rozczarowana, spodziewałam się... Monika Najlepszy instruktor w mieście- PAN JACEK S. (1) Generalnie kurs robiłam w innym ośrodku, ale po kolejnym niezdanym egzaminie... Gosia ABC (1) w 4 godziny z instruktorem Maćkiem nauczyłam sie wiecej niz w 30 godzin z... Sandra dziekuje:) (1) Serdeczne podziekowania dla Pani Beaty Toporskiej i Pani Anety... Renia Stankiewicz Dziękuję Panie Jacku Suszyński !! :-) (1) Zdałam za 4 podejściem ( na własne życzenie :-) i to dzięki Panu Jackowi S.... Ola K. Nie polecam (1) Nie polecam szkoły, nauczyciele są nie kompetetni i robią bardzo dużo aby... revan Dziękuje (1) Lipiec zeszłego roku . Operacja : troska ,zainteresowanie , kontak ze mną .... MałGo ogolnie to na plus;) (1) najwieksze wady to: platna totaleta:p, problemy w szatni (kolejka i gubia... just me Sol - opinia (1) Z tak beznadziejną obsługą to się już dawno nie spotkałam. Panie w... Sol Świetna pizza nigdzie w Pruszczu nie ma lepszej (1) Świetna pizza nigdzie w Pruszczu nie ma lepszej Śliwa Iwona - opinia (1) Zapisałam sie na kurs do ABC z "polecenie" i ... nie żałuję. Ośrodek... Iwona