Kacper - ocena (1) Przedszkole artistic to wyjątkowe miejsce, które z pełnym przekonaniem... Kacper Krystyna - ocena (1) Polecam ze względu na dużą różnorodność zajęć, panie są zaangażowane, bardzo... Krystyna Sylwia - ocena (1) Nasz córcia uwielbia panią Kasię i Panią Olę ! Dzięki nim chętnie chodzi do... Sylwia
Kamila S. - ocena (1) Z całym sercem polecam stumilowy las. Cudowne miejsce pełne miłości i... Kamila S. Maria - ocena (1) Dołączyliśmy do LH w tym roku. Wybraliśmy to przedszkole ze względu na... Maria Alicja - ocena (1) Przedszkole na medal. Nauczycielki zaangażowane i pełne wsparcia. Córka... Alicja Ola - ocena (1) Najlepsze, kameralne przedszkole w Gdańsku. W tym roku moje drugie dziecko... Ola A. D. - ocena (1) Stumilowy Las to miejsce, gdzie zostawiam syna bez obaw, mam pewność, że jest... A. D. Karolina - ocena (1) Przedszkole bardzo pozytywne! Karolina Karolina - ocena (1) Wspaniałe miejsce! Karolina Mama starszaka - ocena (1) Nasze dziecko spędziło w Chatce Przedszkolaka w Gdyni prawie 4 lata, i przez... Mama starszaka AniaK - ocena (1) Do przedszkola chodziły moje obie córeczki - obie zadowolone i robiły mega... AniaK M - ocena (1) Niestety nie polecam M M - ocena (1) Niestety nie polecam M Ewelina M - ocena (1) Polecam żłobek jak i przedszkole ! Ewelina M Mama Hani - ocena (1) Najlepsze przedszkole, bardzo zaangażowane Panie, mnóstwo rozwijających i... Mama Hani KK - ocena (1) Przedszkole Fregata w Oliwie jest miejscem pełnym pasji, współpracy i... KK Anida S. - ocena (1) Chciałabym serdecznie polecić Przedszkole "Chatka Puchatka". Jest na wysokim... Anida S. mama przedszkolaka - ocena (1) Nowe, dobrze wyposażone przedszkole, przestronne sale.Sympatyczna i... mama przedszkolaka Kali - ocena (1) Super miejsce. Jesteśmy zadowoleni i oddamy tam też drugie dziecko. Kali