Katarzyna1993 - ocena (2) Zdecydowanie polecam! Moje dziecko codziennie wraca zadowolone i wiele się... Katarzyna1993 Sabinka60 - ocena (1) Jako babcia mogę powiedzieć że to miejsce jest pełne ciepła i troski, ze... Sabinka60 Kater - ocena (1) Najlepsza decyzja jaką podjęłam! Do Chatki chodziła moja córka i syn. Teraz... Kater
Ewa - ocena (1) Fantastyczne miejsce dla dzieci. Z pomysłem, z inicjatywą, z wartościami.... Ewa Barbarąa - ocena (1) Polecam przedszkole. Dzieci chętnie przychodzą, panie oddane i kompetentne.... Barbarąa Dorota - ocena (1) Super rodzinna atmosfera, oddane panie, mnóstwo zajęć dodatkowych, pyszne... Dorota Małgorzata - ocena (1) Różnorodność zajęć, bezpieczna atmosfera oraz wspaniała opieka kadry... Małgorzata Anna Sz. - ocena (1) Profesjonalna kadra pełna ciepła i zaangażowania. Ciekawe zajęcia,... Anna Sz. Mateusz - ocena (1) Rozbudowany program zajęciowy. Kubusiowa rodzinka szuka innowacji zgodnie z... Mateusz Anna - ocena (1) Cudowna placówka! Polecam z całego serca! Anna Hanna M - ocena (1) Hula hop to wyspa bezpieczeństwa na mapie naszego dziecka. Kameralne miejsce... Hanna M Anna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru przedszkola dla mojej Hani. Wszystkie... Anna Kinga - ocena (1) Jestem głęboko rozczarowana sposobem, w jaki poinformowano nas o zamknięciu... Kinga Ania - ocena (2) Odradzam! Co roku na rekrutacji zostają wolne miejsca bo jest to najgorsze... Ania Rodzice - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam to przedszkole katolickie! To miejsce, które... Rodzice Agata - ocena (1) Serdecznie polecam przedszkole na Wzgórzu! Profesjonalna i przesympatyczna... Agata Julia - ocena (1) Już drugi rok uczęszczamy do placówki. Synek bardzo zadowolony. Ciocie wita z... Julia Agata R. - ocena (1) Nie ma lepszego miejsca niż to - tworzone z pasją i miłością. Jestem... Agata R. Zachwycona Mama - ocena (1) Z całego serca polecam to przedszkole! To miejsce, w którym dzieci otaczane... Zachwycona Mama Ola - ocena (1) Drugi dom ? to przedszkole Misia Wojtka Rodzic może być spokojny, że jego... Ola