Julia - ocena (1) Już drugi rok uczęszczamy do placówki. Synek bardzo zadowolony. Ciocie wita z... Julia Agata R. - ocena (1) Nie ma lepszego miejsca niż to - tworzone z pasją i miłością. Jestem... Agata R. Zachwycona Mama - ocena (1) Z całego serca polecam to przedszkole! To miejsce, w którym dzieci otaczane... Zachwycona Mama
Ola - ocena (1) Drugi dom ? to przedszkole Misia Wojtka Rodzic może być spokojny, że jego... Ola Dorota - ocena (1) Bardzo dobre przedszkole Dorota Agnieszka - ocena (1) Świetnie przedszkole, od lat na rynku co świadczy o jego renomie. Super... Agnieszka ND - ocena (1) Dzieci dobrze zaopiekowane, miła atmosfera, własna kuchnia, dużo zajęć... ND Zuzanna O. - ocena (2) Przedszkole, które spełnia marzenia rodziców szukających miejsca prawdziwie... Zuzanna O. Mama - ocena (1) Z całego serca polecam przedszkole, do którego uczęszcza moja córka.... Mama Mama - ocena (1) Jako rodzic, który od dłuższego czasu korzysta z usług Instytutu Wspierania... Mama Barbara - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i doskonałą obsługę... Barbara BS - ocena (1) Przedszkole zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i zaangażowanie.... BS Diana - ocena (1) Nasze dziecko uczęszcza do tego przedszkola od dłuższego czasu i jesteśmy... Diana Wojciech Ners - ocena (1) Przedszkole zrobiło na mnie duże wrażenie, ta sama kadra od wielu lat,... Wojciech Ners Karolina - ocena (1) Serdecznie polecam przedszkole Oksfordzik wspaniała kadra, empatyczna ,... Karolina B.R. - ocena (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru tej szkoły. Nasze dziecko uczęszcza do... B.R. Zet - ocena (1) Przedszkole naprawdę faję, ALE: na spacery wychodzą 1x w tygodniu! jeden raz,... Zet Gajdamowicz - ocena (1) Brak placu zabaw, młoda niedoświadczona kadra, jedzenie z cateringu często... Gajdamowicz mama Hani - ocena (1) Dyrektorka do wymiany! mama Hani Sandra - ocena (1) Syn i córka chodzą do tego przedszkola chętnie, zawsze robią coś ciekawego i... Sandra