elewacja (4) mam prosbe czy ktos mogl by mi powiedziec ile bedzie kosztowac wykonanie... beti Ile za metr malowania? (2) Musze odswiezyc mieszkanie, moze macie sprawdzonego malarza do polecenia?... bluagnes REMONT ;-/ (4) Jejku jak czytam na forum o cenach za remonty, to rece mi opadaja!! chyba juz... zszokowana ;-/
łazienka stan deweloperski 4,5 m kw - koszty (12) Witam, chciałbym się dowiedziec ile orientacyjnie moze kosztowac urządzenie... aleks Czy fachowcy zrobili dobra robote? (pilne) (5) Witam Wymieniam okna właśnie - bardzo stare . z 1940 chyba lub wczesniej... mAREK ile kosztuje remont łazienki (15) czeka mnie w nastepnym roku remont generalny łazienki kafelki kabina i tak... Monia Wykończenie mieszkania - ile to kosztuje? (10) Witam. Zawsze kupowałem mieszania z rynku wtórnego i tam prace remontowe... BM_GDA Gdańsk - jakie ogrzewanie najlepsze dla domku? (5) niedługo będę właścicielem małego domku - choć pieniędzy na remont nie mam za... funboy Stan deweloperski - chcę zmienić układ w łazience - jak się za to zabrać? (8) Witam, kupiłam mieszkanie od dewelopera. Wszystkie rury oraz kaloryfer są... jbfotograf aranżacja ściany w salonie (5) Czy macie namiary na kogoś kto pomógłby mi w aranżacji jednej ściany w... pysia89 tynk dekoracyjny fox (11) ile kosztuje m2 położenie tynku dekoracyjnego relief fox? renata koszt położenia kafli (5) witam, czy ktoś sie orientuje, ile teraz biorą za położenie kafelek w... kasik2006 ogrzewanie podłogowe (13) Chciałam zapytać io koszt położena ogrzewania podłogowego w łazience 6,5m^.... Agata remont mieszania (6) witam, pytam się orientacyjnie, ile kosztuje całkowity remont mieszkania 3... guziczek Kabina z kafli (5) Chciałabym zbudować kabinę z kafli, brodzik też kafelkowany. Z zasłonką i... krysia rezygnacja z płyty gazowej (3) Witam, zastanawiam się nad zlikwidowaniem w mieszkaniu gazu i przejściem na... babsi obudowa zmywarki wolnostojącej (3) Witam wszystkich. Bardzo proszę o pomoc. Otóż na nowo urządzamy sobie... oksana1 Grzyb, woda i inne atrakcje w mieszkaniu na parterze (3) Witam! Znajomi borykają się już od dłuższego czasu z problemem, który... Renee13 Biała płyta laminowana 16mm gdzie kupię w Gdańsku? (5) jak w temacie ... Projekt pokoju z kominkiem (2) Czy możecie polecić jakiegoś nie drogiego projektanta ? Potrzebuję pomocy... sandi