Fronty lakierowane na wysoki połysk gdzie można zamówić? (5) jak w temacie gdzie w woj. pomorskim można zamówić fronty lakierowane na... k. portal kominkowy - ktos ma? szukam inspiracji, zdjęć... (2) witam, marzy mi się portal kominkowy w salonie, pokój miałby być urządzony w... consuela regulacja okien schuco (1) proszę o wskazówki jak prawidłowo wyregulować okna schuco, troszkę przez nie... bogdanek
problem z farba lateksową (3) witam, męczymy się z farbą lateksowa, Luksens z Leroy merlin - sciany... asia powiększenie łazienki kosztem dużego pokoju? (2) Chcę zrobić remont łazienki i zastanawiam się nad jej powiększeniem kosztem... joy24 prosze o pomoc remont dachu (1) zamiezam wkrótce remontowac dach prace chce wykonac sam mam tylko pytanie czy... pawel kuchnia- szkło kolorowe na ścianę gdzie zamówić (6) Dzień dobry Proszę o poradę gdzie na terenie trójmiasta mogę zamówić firmę,... Edyta łazienka, kafelki i cała reszta (3) powiedzcie mi proszę jakie są koszty zrobienia łazienki, położenie kafelek,... mimi CZYM WYPOLEROWAĆ OBUDOWE KOMINKA Z MARMURU (6) JAk a temacie.Po montażu fachowcy olali sprawę i nie wypolerowali... JJ instalacje elwktryczne (22) Ile kosztuje wymiana instalacji elektrycznej z aluminium na miedż w bloku z... janek Jakim peletem palicie? (2) Witam, tak jak w temacie mam pytanie o pelet. Zakupiłem już piec i robię... arturoz12 Tapeta - jak najlepiej ją usunąć ze ściany ? (2) warto kupowac środki? który najtanszy? a może woda? gorąca? zimna?jak wodą... mojadosia Szafa narożna (3) Witam, poszukuję rozwiązania szafy narożnej zgranej z regałami.... urządzacz instalacja ogrzewania gazowego (7) jest dom, 120m2 ma ogrzewanie elektryczne, przed domem jest skrzynka z gazem... mmm porada (1) Jestem klasyfikatorem oraz znam się materiałach do budo wy domów... dziki Remont - kolejność prac (3) Przygotowuję się remontu generalnego w mieszkaniu. To co chce zrobić/wymienić... kotka Starego parkiet - jak odnowić ? (2) mam 2 pokoje do wycyklinowania starego parkietu. zna ktoś kogoś kto dobrze to... Kasia mojadosia@wp.pl szafki kuchenne (5) Witam.Przymierzam się do wymiany szafek kuchennych.Chodzi mi o zwykłe proste... dorota PODŁOGI ŻYWICZNE / BETONOWE (1) Witajcie, marzy mi się podłoga żywiczna lub betonowa w mieszkaniu. Znacie... Agata ile za mb szkła na ścianę w kuchni? (8) Chodzi mi o fartuch kuchenny - pod szkłem fototapeta, czy ktoś wie ile... andzior