Stosunek do ucznia (1) Nie wiem jak wygląda wyposażenie szkoły i bezpieczeństwo (mimo dni otwartych... Krystyna zerówka (1) Szkoła jest dostosowana do nauki zerówkowiczów, posiada osobne wejście, także... asikak Rewelacja (1) Wspaniała atmosfera, nauczyciele zaangażowani, wymagający, ale przyjaźni i... krzysiek
ogólne rozczarowanie!! (1) jak w nagłówku... rozczarowana matka szkoła (1) Szkoła Jest Fajna polecam lecz połączenie z gim niejest dobrym rozwiazaniem... Mleko polecam!!!! (1) bardzo dobra szkoła,wysoki poziom nauczania. sylwia Bartosz - opinia (1) Szkoła jest bardzo przyjazna dzieciom i rodzicom. Prowadzona w przemyślany i... Bartosz Extra!!! (1) Super szkoła! lol WSZAWICA (1) W szkole tej panuje wszawica od kilku lat. Dyrekcja nie radzi sobie z problemem! Rodzic Klasy V W 2008 Roku (1) Klasa Vb - Moja Klasa Jest Super ma największą średnią w szkole . klasa Va -... Dagmara Normalna,dobra szkoła (1) Normalna,dobra szkoła Jola hejka (1) hejka ja jestem uczennicą tej szkoły 6 b je za rok do gimnazjum angelika:) Nasza czternastka (1) ja chodziłam do tej zkoły tylko 3 lata. jendak duzo moge o niej powiedziec.... Okl Świetna szkoła! (1) Nieco zapomniane hasło "Szkoła - drugi dom" jest tutaj jak najbardziej... zadowolony Polecam (1) Jestem matką uczennicy, która dopiero rozpoczęła naukę w tej Szkole. Jestem... ela Kochana szkółka. (1) Jestem absolwentem tej szkoły podstawowej. Spędziłam tam dużo wspaniałych... Nika Z. jan - opinia (1) Szkoła jest ok, dyrekcja super ale wychowawczyni pani S. kompletnie nie... jan morka - opinia (1) Nie ma kół zainteresowań dla dzieci klas młodszych... morka raczej OK (1) Mój syn zaczął uczęszczać do tej szkoły pół roku temu (dołączył do 5 klasy).... mama beznadzieja (1) bezpieczeństwa w tej szkole nie ma wogóle ,nauczyciele nie robią nic dla... ZAWIEDZINY RODZIC