Fizjoterpia 2014-2017 dzienna (5) jest tu ktoś, kto od tego roku zaczyna studia na tym kierunku? :) mniaka DROGI DZIEN ZAJEC (2) M-A-S-A-K-R-A; 100 osoba grupa cisnie sie w duuuzej sali ktora NIE jest... student_obserwator_1rok ZARZĄDZANIE 2013 (6) heja, czy wybiera się ktoś na zarządzanie w tym roku? :) xyz
Administracja zaoczna (1) Witajcie, Szukam informacji - opinii nt. zaocznej administracji na tej... Panna M. wsz gdańsk kosmetologia zaoczne ! (40) Szukam osob ktore wybieraja sie na wsz w gdansku na podany w watku kierunek-... angela Uczelnia 500 złotych (6) Za przyjęcie na studia 500 zł, przy rozłożeniu czesnego na raty miesięcznie... Adam Administracja niestacjonarna - semestr letni r. akad. 2012/2013. (1) Witam serdecznie :) Niedawno zapisałam się na administrację niestacjonarną... Indya zarządzanie (2) Witam Chciałabym studiować w WSZ zarządzanie kierunek zarządzanie zasobami... kar kosmetologia dzienne? (3) na forum przewazaja osoby ktore ida na kosmetologie zaocznie ,moze siedzi... ola wf na zaocznych?? (1) Ostatnio przeglądałam ich strone i ku mojemu zdziwieniu na wszystkich... Moniq jaka wybrac szkole AWF czy WSZ o kierunku fizoterapia ? (1) cześć mam na imie karolina i mam w planach studiowac fizoterapie czy ktoś mi... karolaa Wsz (1) Student, się dla nich nie liczy, liczy się czesne, o terminach egzaminów... barnaba dla chcącego nic trudnego (2) Szkoła może i wymagająca, ale wystarczy się troszkę przyłożyć i na prawdę... Barxon Polecam (1) Polecam studiowanie w wsz:) jestem na 3cim roku fizjoterapii, wykładowcy... Mała było super :) (1) Co tu dużo mówić - nie mam ani jednego złego słowa do powiedzenia na temat... Karolina stypendia wsz (4) czy ktos korzystal ze stypendiow socjalnych? jak to wyglada w wsz? Patt fantastyczne 3 lata (1) Tak jak w nagłówku - fantastyczne 3 lata. Super ludzie, z którymi... Agnieszka ... (1) Nie byłam przekonana do tej szkoły, ale wybrałabym ją gdyby nie podejście... Ala Kasa kasa kasa..... (1) dla nich student to nic innego jak chodzące czesne.... nie wspomnę juz o... Absolewntka wrazenia po 1sem... (2) Opinia wyrazona przez studenta z perspektywy 4-ech m-cy: Podtrzymuje... k