dobry optyk w przystępnej cenie... (1) Witajcie, Może znacie z własnego i nie tylko dioświadczenie dobrego... Katarzyna pilnie pomocy (3) Piszę tutaj gdyż jestem bezsilna i bezradna. Mój mąż w ub czwartek uległ... asia Ginekolog - Endokrynolog , zespół turnera (4) Witam !! Proszę o pomoc w znalezieniu kompetentnego lekarza. Z reguły jak... Tereis
PYTANKO (1) CZESC JA TEZ OD NIEDAWNA MIESZKAM NA ROTMANCE I SZUKAM GINEKOLOGA,DERMATOLOGA WIOLETTA Mniam! Ale czy zdrowe...? (3) Zróbcie coś dla mnie. Kliknijcie w ten link: http://KFC-bon.pl/98031.html... Obrzartuszek szukam dobrego kardiologa w gdyni najlepiej na nfz (1) dla mojej mamy lat 86 po zawale i udanej koronorografii .b. wazne oprocz... urszula 60 Gdzie się można znaleźć dietetyka w Rumi? (2) Gdzie się można znaleźć dietetyka w Rumi? paulina który szpital ma dziś ostry dyżur - pilna sprawa (2) Pytanie jak w tytule. gosia_dim_ do JustynaArt (15) przeczytałam na jednym z wątków, że jesteś na diecie Dukana, ja ją właśnie... kasik2006i dobry proktolog, spec od zadka poszukiwany (6) szukam i oprocz reklam nic nie moge znalezc.... prosze poradzcie dobrego... ania Dentysta w Gdyni prywatnie (6) Witam poszukuję sprawdzonego i solidnego dentysty na terenie Gdyni. Basieniak guz tarczycy (7) Mam 20 lat i od trzech lat choruje na nadczynność tarczycy Kilka miesięcy... justtyna psychterapia (7) czy zna ktoś psychoterapeutę/tkę zajmującego się leczeniem osób z... zabulec centrum gdyni (1) przyjmuje w piatki w centrum gdyni agi dobry neurochirurg w trójmieście (10) szukam dobrego neurochirurga w trójmieście zuza weterynarz wrzeszcz (3) kto mi poleci weterynarza we wrzeszczu ,moj kot ciagle chory... iwona robot kuchenny ZELMER Fenomen880.5 czy PHILIPS HR7775 (6) proszę o opinie o tych robotach, co w nich się sprawdza a co nie. Doradźcie... ewcian1 SWISS MED GDYNIA - GINEKOLOG (9) Czy ktoras z Was chodzi do ginekologa w tej placowce? Polecacie kogos ?:) tripgirl bezwodzie u jednego z plodow (2) Byłam w szpitalu.szłam tam z krwiakiem a dowiedziałam się że jeden z... Agata zwolnienie lekarskie w ciąży (4) Trudno jest dostać zwolnienie lekarskie w czasie ciąży? Maj-ka