jaki lekarz??? (3) gdzie udać się z guzkiem/naroślą na penisie? ... Schudnij Zdrowo do lata !!! (4) Ja schudlam w 4 miesiace 27 kg chcesz tez to na co czekasz ?? zapisz sie na... Zuzia Masaż i dobra pomoc w razie bólu -lepiej niz po zastrzykach (1) Chciałabym publicznie podziękować panu Łukaszowi za masaże i nastawienie,... Bianka
Czy stosowałyście xaluron lub inny tego typu lek? (1) Czy można stosować xaluron bez konsultacji lekarskiej? Chodzi o to, że po... Kostkap Sprzedam opakowanie Cerazette (1) Mam do sprzedania nowe opakowanie tabletek cerazette 1x28 tabletek oraz... VIJE0103 Ginekolog z usg Gdansk (2) Chcialabym zapisać się gdzies na wizytę u ginekologa, który zrobi mi od razu... Karola p. Agnieszka Kowalewska -Wlas (1) Ceny jak wszedzie wysokie , sama wizyta chyba 100 złotych plus inne badania... MC Psycholog dziecięcy (5) Czy ktos może mi polecic dobrego psychologa dziecięcego?Mała ma od jakiegoś... bezradna poszukuje psychologa/psychiatre do pomocy (3) szukam psychologa/psychiatre do pomocy, jakis czas temu poronilam teraz nie... ona 26 szukam dobrego ortopedy ktory bez problemu da zwolnienie (1) mam bardzo silne bole kregoslupa i chcialabym naprawde dobrego lekarza ktory... Asia84 Polećcie specjalistę od usuwania zaćmy (6) Poszukuję wybitnego specjalisty, bo oko wiele już przeszło i usunięcie zaćmy... neissi wiejak ,szukam namiary na tego lekarza (1) słyszałam że prowadzi korektę uszu z NFZ do 18 lat.....może jakieś informacji... uszko pilne!!!!!!!! (1) pilnie odkupię 2-3 opakowania yasminelle. proszę o szybki kontakt... matylda129 Chirurg ortopeda godny polecenia (1) W imieniu mojego Taty chciałabym z całego serca podziękować Panu Dr.... nika84gd Odchudzanie (1) Zapraszamy do Feminafit . pl - wszytsko na temat odchudzania i nie tylko! Feminafit jak myslicie?? (3) WITAM.MAM PEWNE PYTANIE ALE ZANIM JE ZADAM OPISZE CALA HISTORIE.WSPOLZYJE Z... roksa Ginekolog (2) Witam! Czy byłyście może u dr Anny Skrabulskiej -Malec na wizycie?... Magda KArdiolog NFZ lub prywatnie GDYNIA - gdzie?? (1) zalezy mi w sumie na czasie, ale tez na tym żeby nie wydać fortuny- bo tej... chaberek-dodatki-slubne Sprzedam cerazette (1) Mam do sprzedania 2 nowe opakowania tabletek cerazette 2x28 tabletek oraz... VIJE0103 CERAZETTE SPRZEDAM (1) Sprzedam 2 i pół opakowania tabletek cerazette,data ważności sierpień... MILA