;))) (1) Świetna szkoła... ja swój sukces zawdzięczam Pawłowi - profesjonalna i bardzo... Marta Zdałam za pierwszym razem - polecam wszystkim oddział Żabi Kruk! (1) Nauka jazdy była krótka (równe 2 miesiące od rozpoczęcia kursu do odbioru... Aga G. Najlepsi:) (1) W poniedziałek zdałam egzamin państwowy za drugim podejściem. I muszę... Agnieszka
Polecam wszystkim OSK D.Śmiarowski (1) Fachowa i bardzo miła obsługa. Dziękuję Piotrowi i Mariuszowi (strażak) za... Art Nareszcie!!! (1) Chciałbym podzielić sie z innymi swoimi wrażeniami podczas odbywania jazd... Krzysiek profesjonalna kadra (1) jestem bardzo zadowolony z usług OSK.D.Śmiarowski. kadra nauczycieli i... Tomasz Pilch Tak powinno byc (1) Polecem - ten osrodek. Zdalem za drugim razem. Instuktorzy - Pan Darek i... Michał SOLIDNA FIRMA (1) Zdecydowanie polecam "Śmiarowskich" w szczególności jeżeli chodzi o Kat. A... SPRINTER Z czystym sumieniem polecam. (1) Bardzo jestem zadowolona z kursu i nauki teoretycznej. Spokojna nauka jazdy,... już kierowca Monia - opinia (1) Do egzaminu przygotowywał mnie pan Dariusz Chlubicki, zdałam za 2 razem ; ))... Monia Polecam!!! (1) Najlepszy Ośrodek Szkolenia Kierowców! Najlepsi Instruktorzy! Zdałam za... Ania Solidna szkoła (1) Polecam ten ośrodek- robiłam kurs na Mickiewicza, wybrałam ze względu na... em BARDZO POLECAM (1) Serdecznie polecam wszystkim ten ośrodek. Chodziłam na kurs na Żabim Kruku i... agata Polecam! (1) Zdalem za pierwszym razem :) Polecam wszystkim. Dziekuje Jackowi K. za dobre... zel Najlepsza szkoła jazdy! (1) Polecam każdemu, bardzo miła obsługa, wykłady dosyć ciekawe. Instruktorzy... Michał ZDAŁAM (1) Polecam wszystkim. Bardzo miła obsługa- panie w "sekretariacie". Wykłady jak... pilna kursantka SUPER!!! (1) Zdałam za drugim razem!!!!!Polecam instruktorów z Żabiego Kruku Pawła i Wioletę. Agnieszka Zadowolony! (1) Szczerze polecam! Jazdy z Wioletta z żabiego jak i Ania z wrzeszcza kapitalne... teq Chcesz zdac egzamin i umiec dobrze jeździc?:), idź do D. Śmierowskich!:) (1) Polecam właśnie ten osk, ponieważ...:) jest bardzo miła obsługa, świetnie... K.K masakra zdałemmmmm:))) Gorąco Polecam (1) Jestem mega bardzooo zadowolony!!zdałem za pierwszym razem!!!!!skorzystałem z... Łukasz mistrzu kierownicy