Małgorzata - opinia (1) Bardzo dużo osób na zajęciach, duszno, totalna samowolka, zbyt luzacko, co... Małgorzata ZDAŁAM DZIĘKI NIM ..... (1) W dniu wczorajszym (30 Maj) usłyszałam w końcu to upragnione przez Was... Iza Sz. SKUTECZNE NAUCZANIE (1) Chcesz usłyszeć od Egzaminatora w PORD , że ma dla Ciebie zlą wiadomość... Beata .K
PIĘKNIE DZIĘKUJĘ (1) 2 KWIECIEŃ TO MÓJ SZCZĘŚLIWY DZIEŃ,ZDAŁAM ZA TRZECIM RAZEM. / W KOŃCU SIĘ... E.POLITOWICZ Dzięki! (1) Serdecznie dziękuje p.Jackowi i Darkowi! Zdecydowanie najlepsi intruktorzy w... karl#88 Niestety, zmarnowane pieniądze (2) Wybierając tą szkołę sugerowałem się również opiniami, które znaleźć można... Zawiedziony Za 1 razem :) (1) Dziś dołączyłam do grona kierowców... za 1 razem oczywiście. Z tego tytułu... Gosia Egzamin zdany za pierwszym razem!!! (1) Wielkie dzięki dla pana Jacka i pana Mirka, którzy nauczyli mnie spokoju i... Bartek P. Egzamin zdany za I podejściem!!!!! (1) Serdeczne podziękowania dla wszystkich instruktorów którzy szkolili mnie na... Damian aniol184 - opinia (2) egzamin zdałam za drugim razem, więc nie jest źle.pomimo że długo nie... aniol184