MS - opinia (1) Osrodek taki sobie, problemy z miejscem na jazdę, 2 godziny tygodniowo. Pani... MS Podziękowania dla pani Hani (1) Pani Hania jest niesamowita, profesjonalnie podchodzi do pracy. Jest... Seba Mieszane odczucia (1) Potrzebowałam się doszkolić w prowadzeniu samochodu (mam prawo jazdy -... Basia
Dzis ZDAŁAM!!!! (1) nie dosyć, że dziś zdałam za pierwszym razem, to mogę z dumą oświadczyć, iż... agness_bx średnio zadowolona (1) Nie mam nic do instruktorów , uażam że poważnie podchodzą do nauczania:)... Baśka PRAWKO ZA PIERWSZYM PODEJŚCIEM!!!! (1) cieszę się bardzo,że zdałam za pierwszym razem!!.. zawdzięczam ten sukces... hana ;) (1) Super instrukotrzy! Zdałam (juz jakis czas temu, ale zawsze zapomniałam... Ola wrzeszcz może tak GDANSK ODRADZAM !!! (1) zaczęłam kurs dosyć dawno ale nie wiem czy dotrwam do końca. oczywiście... kursantka Wyniki mówią same za siebie (2) W dniu dziesiejszym kolejny z moich znajomych( kursant p.Marcina) zdał... Przemas duch - opinia (1) zdalem a pierwszym razem dzieki p. marcinowi duch Mały niesmak... (2) Jestem w trakcie kursu w OSK D. Śmiarowski do tej pory wszystko układało się... nick POPROSTU ...OK (1) NIEDAWNO ZDALEM EGZAMIN I WRESZCIE MOGE SAM PORUSZAC SIE PO MIESCIE....... egon Problem (1) Jestem zawiedziony! Zapisując się na prawo jazdy miałem nadzieje iż... Kursant Marcin rulez!!! (1) Jeżeli zależy ci na bezstresowym i szybkim zdaniu egzaminu to musisz wybrać... Przemas PAMIĘTAJ: Tylko i wyłącznie D. Śmiarowski!! (1) No i ja też dzisiaj dołączyłam do grona kierowców=). Ośrodek D. Śmiarowski... Marta (Monika, Magda) D. Śmiarowski - Za pierwszym razem! (1) Mogę polecić Wszystkim w 100% ten ośrodek szkolenia kierowców! Bardzo miła i... Łukasz K. POLECAM WSZYSTKIM!!!! (1) Miesiąc temu ukończyłam kurs, czekam na egzamin (mam 20 lipca). Naprawde... Sylwia Panie Jacku! (1) Dziękuję! Ma Pan niesamowity talent pedagogiczny, który - jak widzę po... Kasia - duszek drogowy Super (1) Właśnie zdałam. Bardzo mi się podobało. Miła atmosfera i fachowa kadra, a to... Ania :) (1) udalo mi sie zdac za drugim razem!!! :) oceniam ta szkole na celujaca..... Gosia Szmidt