Polecam! :)) (1) Wczoraj odebrałam prawo jazdy. Co prawda za trzecim podejściem zdane ale jest... Marta O POLECAM OSRODEK NA zABIM KRUKU Z SEBASTIANEM!!! (1) LEPIEJ WYBRAC NIE MOGLAM. DZIEKI INSTRUKTOROWI SEBASTIANOWI Z OSRODKA NA... IWONA Ośrodek bardzo dobry, ale... dla cierpliwych. (1) Witam! Dziś zdałem egzamin na prawo jazdy kat. A. Dlatego też chciałbym... młody
Bardzo polecam ten osrodek zwłaszcza oddział na Żabim Kruku!!!! (1) Zdałam egzamin i to za pierwszym razem!!! dzięki dobremu przygotowaniu... Ania J. ZDANE za pierwszym podejsciem (1) zdany egzamin dzis o godz 10.00. dzieki komu? dzieki SEBASTIANOWI!super... anna Polecam! (1) I ja mogę się wreszcie pochwalić - zdałam! A to zasługa przede wszystkim p.... Ewelina S. jesli kurs to tylko z sebastianem.m (1) zdalem egzamin za pierwszym razem dzieki dobremu instruktorowi.Sebastianowi z... Roman.S. SUPER:) (1) Uważam,że kurs jest rewelacyjny. Jako instruktora bardzo polecam p.Jacka K.... Aga P. )}i{( (1) Na Żabim Kruku , Sebastian jest bardzo miłym i uprzejmym człowiekiem, ....... xox PS:) (1) Najbardziej chciałam podziękować p. Hani gdyż to z nią przejeździłam 90%... kkunca podziękowania - polecam (1) właśnie dziś tj.06.05.2008 o godz. 8.30 zdałam egzamin na prawo jazdy za... kkunca ZDAŁAM za pierwszym podejściem :) (1) Chciałam bardzo podziekować mojemu instruktorowi prowadzącemu - P. Darkowi... Joanna K. Super szkola (1) Prowadzacy pierwsza liga i prawko zdalem przy pierwszym podejsciu.Wszystko... Krzysztof Platek Ocena (1) Zdałem dopiero za 5 razem. Co do instruktorów z żadnym nie pojechałem w... Adept Najlepszy Instruktor to Sebastian M! (1) Dzięki Sebastianowi z ośrodka na Żabim Kruku zdałam za 1 razem, uczy... Agata Najlepsza szkoła jazdy. (1) Prawdziwa szkoła jazdy w Gdańsku. Uprzejmi i spokojni instruktorzy, z którymi... Maciek Dobruchowski :) (1) ZDAŁAM!!! Nie za pierwszym... nie za trzecim, ale za DRUGIM razem ;) te... Marzena - pani kierowca ;) POLECAM INSTRUKTORA JACKA S. (1) Dzięki panu Jackowi zdałem egzamin za pierwszym razem. Jak u Śmiarowskiego to... Przemek Świetny Instruktor. (1) Zdałem za pierwszym razem, dzięki Sebastianowi. Naprawdę świetny Instruktor,... Marcin Marcin - opinia (1) Co do ośrodka - raczej mieszane uczucia. Z początku porządny, później... Marcin