Jacek i Jego pomarańczowe Punto ;-) (1) Jacek K. ten instruktor jest najlepszy w całym ośrodku, wszystko zdane za... Lopez szkoła kiepska, ale instruktor... (1) Zgadzam sie z opinia osoby,ktora napisala, ze szkola jest kiepska, ale... lajfgardzik:) szloła kiepska ale instruktor... (1) wystarczyło mi 30 godzin z Sebastainem żeby zdać za pierwszym razem egzamin.... Ala
Gosia - opinia (1) Własnie w minioną niedzielę odbyłam ostatnią 30 godzinę jazdy - więc do... Gosia Prawko za pierwszym podejściem:) (1) Prawko za pierwszym podejściem:)Tak,to możliwe dzięki profesjonalnemu... Darecki zaseb........ (1) polecam za pierwszym razem zdałem. wsszysko z****iscie :) Z LESZKIEM włacznie Paweł cd (2) Przez to jazda zaczyna się z opóznieniem srednio 10min.konczy ok 5min.przed... I. POLECAM NAUKĘ W OSK D. ŚMIAROWSKI (1) Trochę się spóźniłam z tą opinią, ale lepiej późno niż wcale. Coprawda egz... Pati ZDAłAM ZA PIERWSZYM RAZEM (1) Dzisiaj zdałam za pierwszym jest to zasługa dwóch bardzo dobrych instruktorów... A.przybylska Szczerze wszystkim polecam:))) (1) Wczoraj zdałam i mam prawko!!!! Nie powiem, było trudno, gubiły mnie nerwy,... Ola Koprowska wierszyk (1) Z Panem Jackiem jazda nie straszna, zawsze zatrzyma pojazd gdy sytuacja... AniaK Dziękuję :-) (1) Chciałabym bardzo podziękować instruktorom : panu Leszkowi , panu Darkowi Ch.... Darka Podziekowania dla PANI HANI :) (1) Naprawde wielki podziekowania dla Hani ktora mnie uczyla jezdzic :) To... DAWID K. W skali od 1-5 daję 6:)) (1) Ja już powoli kończe swoją naukę w tym ośroku, zostało mi parę godzin i mogę... Kasia Sylwia :) (1) Wbrew pozorom największe podziękowania należą się Sylwii (Żabi Kruk). Mało... :) Podziękowania dla p.Moniki (1) Cieszę się,że na Żabim Kruku jeździ p.Monika. Miałem przyjemność jeździć z... zadowolony (już) kierowca :) (1) Osobiście stwierdzam, że lepiej wybrać nie mogłam. Bardzo sympatyczna... Marzena ;) Podziękowania dla Pana Jacka (1) Chociaż skorzystałam tylko z trzech jazd u Pana Jacka S. mogę z całą... KasiaD Szpan szpan szpan szpan (1) Zdałem za pierwszym razem. podziękowanie szczegulnie dla pani Moniki i pana... kubala Kasia - opinia (1) Ja dopiero skończyłam wykłady i od tego tygodnia zaczęłam praktyke:) Narazie... Kasia