egzamin zdany za pierwszym podejściem:) (1) Bezstresowa nauka w towarzystwie młodej, zdolnej, cierpliwej i zaangażowanej... dzik Ksiecius - opinia (1) D.Smiarowski oddzial na Zabim Kruku to najlepsza auto-szkola w... Ksiecius egzamin zdany za pierwszym podejściem :) (1) Egzamin zdałam za pierwszym podejściem, co niesamowicie mnie cieszy :) ale... Natalia
Polecam (1) Zrobiłem w tej firmie kurs na prawo jazdy kat. D jeździłem z instruktorami... Rafał Dziękuję :) (1) Zdałam za drugim razem! Z tej okazji chciałabym podziękować wszystkim... Alicja Witkowska BRAWO DLA JACKA K. (1) JACEK K. TO REWELACYJNY ISTRUKTOR, KTÓRY DOKONAŁ CUDU, GDYŻ WYSTARCZYŁY 4... Agnieszka I. Podzienkowania dla Pawłe R. (1) Witam ja nie mnialem szkolenia w tym ośrodku ale dzieki mojemu kumplowi,... Paweł Zdecydowanie plecam (1) Zdecydowanie plecam szyszek Ta opinia miała być 30 lipca!!! (1) Witam tak jak w nagłówku napisałem ta opinia miała być 30 lipca!!! Oto jej... Piotr Z. za pierwszym podejściem (1) Kurs odbyłam na Żabim Kruku. Co do wykładów to nie były jakieś rewelacyjne.... Anna Ś zdane za pierwszym podejściem (1) Egzamin zdany za pierwszym podejściem i główna to zasługa Sebastiana. Nauczył... Leszek DZIĘKUJE PANIE PIOTRZE :) (1) Zdałam egzamin z czego jestem bardzo zadowolona.Sądzę,że ośrodek Śmiarowskich... Agnieszka Dąbrowa Polecam! (1) Zdałam egzamin :) może nie za pierwszym razem ale nie każdy rodzi się od razu... Magda Kategoria C (1) Kategoria C Osrodek generalnie w porzadku, ale nie do konca. Sami... Marcin Prawda o S. (1) Stwierdziłam, że w końcu napiszę o słynnym tu od niedawna (o dziwo) S. Otóż... K. Co do opinii o S.... (1) To, że jeździ swoim samochodem nie upoważnia go do palenia przy kursancie!... Kursantka Zdane za 3 razem:))) (1) Zdane za 3 razem.:) no ale 2 razy niezdałam tylko i wyłącznie z mojej winy.... KASIA Rewelcja :) (1) Uważam że ośrodek Śmiarowskich jest najlepszym ośrodkiem do nauki jazdy... Karolinka : Witam zdałem dzisiaj kategorię C za 1 podejściem (1) Naprawdę przygotowanie rewelka. Wybierając kategorię C w OSK D.Śmiarowskiego... Łukasz Grodzicki Sebastian Dzięki:) (1) Zdane za 3 razem :) ( dwa podejścia oblane na własne życzenie wszystko za... Magda