ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM! (2) Chciałam podziękować za teoretyczne i praktyczne przygotowanie do egzaminu.... Karolina Wojtek Anglia - opinia (1) Podziekowania dla p.Jacka i p.Darka za poswiecony czas.Mimo przeszkod jakie... Wojtek Anglia Za pierwszym podejściem :) (1) Polecam Śmiarowskich!W doskonały sposób przekazują wiedzę,zarówno na... Michał W.
PROSBA DO INSTRUKTOROW!!!! (2) Zdalam egz za pierwszym podejsciem, ale mam lekki nie dosyt. A to dlatego ze... Kasia Aga - opinia (1) Zdałam za pierwszym razem dzieki najlepszemu instruktorowi na świecie Darkowi... Aga Polecam Pana Leszka (1) Zdalam juz dawno ale nie moglam sie zebrac zeby napisac opinie.Jak ktos chce... Mirella Rewelka (1) Są najlepsi. Polecam Pana Leszka i Pana Mirka M.Naprawdę warto z nimi... gruby Stokrotka Polna - opinia (1) Wielkie podziękowania dla Pana Jacka! Wszystko wytłumaczy, nauczy, pokarze,... Stokrotka Polna Iwona - opinia (1) Dziękuję, szczególnie Panu Jackowi za życzliwość, bardzo solidne i uczciwe... Iwona Zadowolona z kursu u p.Śmiarowskich!!! (1) Witam.Niedawno ukończyłam kurs na Żabim Kruku. Co prawda kurs trwał troszke... Ania dla Sylwi i Moniki (1) ogólnie osrodek jest całkiem wporządku gdyby nie te kolejki...... ale to... Wasiluk Piotr Zdałam za pierwszym razem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Zdałam dziś za pierwszym razem :-) Mimo że kurs trwał trochę długo, cieszę... Agnieszka Dorota - opinia (1) Zdałam za drugim razem :) Dziekuję za dobre przygotowanie panu Jackowi oraz... Dorota Polecam szkołę "D.Śmiarowski" (1) Od początku do końca trwałem przy tej szkole jazdy. Zdałem za drugim razem,... Przemysław Sempruch zadny!!!! (1) Wiadomo że opini zawsze jest tyle ile ludzi na świecie. Nigdy się nie do... kamila K Zdane za pierwszym podejściem!!! (1) Super szkoła i fajni instruktorzy!!! Bardzo fajnie ze mozna jezdzic z roznymi... Ania H Nie jestem zbyt zadowolny (2) Pomimo, że zdałem za 1 razem to tylko i wyłącznie to ze wcześniej jeździlem... Dobry kierowca Piotr ;) (1) Ah ... Jeszcze nie miałam egazminu ale myślę, że zostałam dobrze do niego... Anka POLECAM!!!!! (1) Ukończyłam kurs w tym ośrodku i polecam go wszystkim!! Bardzo mili... Justyna;-) Zdałem :) (1) No i w końcu zdałem ale dopiero za 4 razem. Wystarczyly mi 4 godz z p.... Balo