GODNA POLECENIA!!! (1) Cieszę się, że wybrałam ten OŚRODEK. Wielkie dzięki dla Rafała W. - SUPER... Monika świetna szkoła! (1) Darek Ch. świetny instruktor,cierpliwy, i wyrozumiały!Polecam serdecznie!Cały... Magda anty LUCEK (1) byle nie do lucka reszta kadry super naprawde polecam kimekmen
super szkola (1) serdecznie polecam ten osrodek. wyklady z pania Ania nigdy nie byly nudne, co... Aneta Kwalifikacja Wstępna Kierowców - WIELKIE OSZUSTWO (1) Panie Szanowny Właścicielu. Wstydź się Pan - to co Pan funduje kursantom -... ROZGORYCZONY Polcema!! (1) Świetni instruktorzy, miłe dziewczyny w biurze, a o prowadzącej zajęcia... Ela :) Gorąco polecam!! (1) Gorąco polecam Ośrodek Szkolenia Kierowców D. Śmiarowski! Wykłady z Panią... Marta nowy kierowca kat. B - opinia (1) Ukończyłam kurs, zdałam egzamin za pierwszym razem i oto moje wrażenia:... nowy kierowca kat. B Agnieszka - opinia (1) POLECAM!! zwłaszcza PANA DARKA!!! Jak i Pana JACKA!! Agnieszka tomi - opinia (1) Cały kurs trwał krótko to duży plus, egzamin zdałem za pierwszym razem, to... tomi Super (1) kurs zaczęłam jeszcze w sierpniu, właśnie jestem po egzaminie pierwszym i... magda SUPER JAZDA Z "D.ŚMIAROWSKI" (1) Wczoraj zdałam egzamin za 1 razem!.Polecam wszystkim ten ośrodek, ponieważ... Moni + (1) Zdałam za pierwszym razem więc czuję się zobowiązana polecić ten ośrodek no i... jagoda Kurs super. NIE POLECAM LEKARZA (1) Kurs świetny, żadnych problemów, szczerze polecam. Radze jednak załatwić... Motocyklistka Już częściowo kierowca - opinia (1) Świetny kurs. Jestem w pełni zadowolony! Robiłem A + B. Rewelacyjne wykłady,... Już częściowo kierowca Najlepsi w Trójmieście (1) Pełen profesjonalizm, świetna obsługa w biurze, rewelacyjny pomysł z... Karolina To naprawdę jest możliwe - Zdałem za 1 razem :-D (1) Do ośrodka trafiłem z polecenia znajomego i to była dobra rada. Miła obsługa... Bartek Zdałam za 1 razem :D:D:D (1) Według mnie najlepszy ośrodek szkolenia w trójmieście. Przygotowywałam się do... Marta Jaremin Polecam (1) Do szkoły tej wybrałem się ze względu na lokalizację i szybkie... Motocyklista ; )) (1) Korzystałam z usługi ośrodka jednorazowo. Bardzo miła obsługa w biurze i... Daria