Kursantka kat.C !!! Polecam Wszystkim :) (1) Jestem ogólnie zadowolona z wyboru szkoły, jeździłam z kilkoma instruktorami... Marzena Kalkowska Darek Chlubicki najlepszy instruktor na świecie:) (2) Serdecznie polecam naukę w tym ośrodku. Obsługa bardzo sympatyczna,a Darek... ewa Polecam!!! (1) Serdecznie polecam ten ośrodek, a w szczególności instruktora Jacka... Monika
suuper :) (1) Jestem jeszcze kursantką w tym ośrodku. Wiem, że teraz jest baaardzo dużo... Annnnnia polecam (1) Jestem zadowolony ze zdobycia prawo jazd.W osk jeździłem różnymi samochodami... MZ polecam (1) Egzamin na kat. "B" zdany za I razem. Polecam instruktora Jacka... Joanna ŚWIERZAK KAT.C (1) Ogólnie kurs bardzo fajny jestem bardzo zadowolony nie żałuję że zdecydowałem... XYZ kat. B (1) Jestem bardzo szczęśliwa, że postawiłam na wybór tego ośrodka! Egzamin na... Dorota P Bardzo dobrzy instruktorzy (1) Polecam tę szkołę. Brałam jazdy doszkalające przed egzaminem. Po dość długiej... Agata Kategoria B (1) Prawdziwą perełką tego Ośrodka jest Pani Ania, która rewelacyjnie prowadzi... Agnieszka Taka sobie szkoła. Ani najpelsza, ani najorsza. Ogólnie są lepsze z wyższą zdawalnościa w Trójmieście. (2) Szkoła owiana sławą od dawna, w sumie nie wiem dlaczego? Korzystałam z usług... gdańszczanka KAT.B (1) Suuuuper obsługa....zawsze wszyscy pomocni.....pani Ania świetnie prowadzi... Izunia Kat. B (1) Zdałem!! I to za pierwszym razem. Pan Rafał i Pan Piotr MEGA profesjonalizm i... Artur Wspaniala szkola, wspaniali instruktorzy!!! :) (2) przemila obsluga w biurze i suuuuper wynik na egzaminie!!! Polecam kazdemu i... Asia kat. C (1) Kurs ( juz nie pierwszy na prawojazdy) zakończyłem, egzaminem zdany za... dark22 Niestety jestem na NIE! (3) Długo zastanawiałam się nad oceną tego OSK. Może miałam pecha,może nie...ale... I. SERDECZNIE POLECAM NAUKĘ Z JACKIEM KOPERSKIM (1) WCZORAJ MIAŁAM PIERSZY EGZAMIN PAŃSTWOWY, WYNIK POZYTYWNY, TO ZASŁUGA MOJEGO... OLA Polecam :) (1) Nie żałuje wyboru tego ośrodka, szkolenie na kat. A bardzo dobrze... Kamil W. pozdrowienia dla Tomka i kozy (4) bardzo pozytywnie oceniam jazdy na kat. A z Tomkiem, motór czasem odmawia... pseudonim rakieta Szkolenie na Kat A (1) Mam 36 lat i jestem w trakcie szkolenia na kat A u Pana Tomka. Raczej nie... LuLs