Zdałem i dziękuje :) (2) Zdałem:) a to moje małe refleksje na temat ośrodka i kursu: zajęcia z teorii... Piotr Bardzo polecam !!!!!! (1) Witam wczoraj zdałem za pierwszym razem Egzaminy w PORD Ośrodek profesjonalny... Marek D. Świetny ośrodek, najlepsi instruktorzy! (1) Z czystym sumieniem polecam ten ośrodek szkolenia. Jestem czepialska, a tutaj... Żaneta Fogtman
O. - opinia (1) No to jest udało się :)) zdałam egzamin za drugim razem, pierwszy oblany moja... O. Ewela-opinia (1) Po dłuuugiej przerwie (ponad 7 lat) egzamin zdany:) Jeździłam z różnymi... Ewela Darek Ch. najlepszy!! (1) Polecam instruktora Darka. Świetnie uczy jeździć, wszystko dokładnie... Ada Zdecydowanie polecam! (1) Bardzo dobry ośrodek, zajęcia teoretyczne prowadzone profesjonalnie.... M Z dedykacja dla Pana Mirka :) (3) Kurs skonczony, zdalam za 1wszym razem! Z najlepszym instruktorem na swiecie... Karolina B. ZDECYDOWANIE POLECAM ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! (1) Część teoretyczna kursu przebiegła, o dziwo, bardzo przyjemnie- Pani Ania to... Kinga SUPER NAUKA (1) Profesjonalna obsługa, cierpliwi i mili panowie instruktorzy, wielki plus za... Ania Dodatkowe godzinki (3) POLECAM POLECAM I JESZCZE RAZ POLECAM!!! myślałam, że szkoła jazdy D.... Ola ;) - opinia (1) Wszystko spoko, mimo pewnych nieporozumień. Dzieki Panu Darkowi zdałam za... ;) Super (1) Fantastyczny ośrodek. Sympatyczna i profesjonalna obsługa. Szczególnie... Dorota Nieważne gdzie, ważne z kim! (1) Czyli jak dla mnie największym plusem tej szkoły jest możliwość samodzielnego... Skydiverka :) Polecam!!! (1) Do OSK Śmiarowski trafiłam oczywiście z polecenia znajomych. Nie żałuję... Paula Szkoła godna polecenia! (1) Do OSK Śmiarowski trafiłam oczywiście z polecenia znajomych. Nie żałuję... Paula Najlepsza szkoła!!!!! (1) Zdałam za pierwszym razem! A to wszystko zasługa wspaniałego instruktora,... Ola Szczerze polecam ! (1) Ukończyłem kurs na kat. C i jestem cholernie zadowolony z poziomu jaki... PimVW świetna szkoła! Polecam! (1) Szczególnie polecam na instruktora Panią Anię Żerańską. Pełen profesjonalizm.... Ania Najlepsza szkoła w Gdańsku (1) Prawo jazdy zdałam za 2 razem. Polecam nauke na Yaris'ie. Najlepszy... Ola