Paulina - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona. Egzamin zdałam za 1 razem. Polecam !!! instruktorzy... Paulina Duże podziękowania dla P. Jacka (1) Robilam kurs w innym osrodku. Idąc na egzamin bylam kompletnie nie... Sandra POLECAM :) (1) Ośrodek godny polecenia! Wykłady prowadzone rzetelnie przez P. Marcina... Magda Sz.
Polecam :) (1) Egzamin zdany, prawo jazdy odebrane!:) Ze swojej strony mogę polecić Pana... Gosia Zdecydowanie polecam! (1) Witam serdecznie, kilka dni temu ukończyłam kurs w Ośrodku Śmiarowski;... AsiaF K.J. (1) Witam, Do OSK Śmiarowscy trafiłam za namową koleżanki :) oraz po 6... Karolina Zdałam za drugim razem :) (1) Ośrodek godny polecenia miła obsługa i bardzo miła atmosfera.Teoria mi tak... Magdalena Ter. Michał - opinia (1) Szkoła zdecydowanie warta polecenia Michał E.Z. - opinia (1) Jestem również bardzo zadowolona z usług tej szkoły. Egzamin zadałam za... E.Z. POLECAM (1) Na wykładach nie tylko sucha teoria, ale praktyczne wskazówki, a na jazdach... Mag odradzam - nieuczciwe warunki w umowie (5) Umowa zawiera niekorzystne dla kursanta warunki,zwłaszcza jeśli zechciałby... Arek całkowity profesjonalizm (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tej szkoły każdemu polecam. Prawko zadałam... xtina Youst - opinia (1) Jakimś cudem zdałam za 2 razem ;) Miałam okazję jeździć z 5-cioma... Youst PIOTR C.-NAJLEPSZY (2) Gorąco polecam instruktora Piotra C. Opanowany, cierpliwy, zpoczuciem humoru.... kursantka Duże podziękowania dla Pana Rafała W. (1) Po powrocie do PORDu zaparkowałam pod budynkiem, nie znając jeszcze wyniku a... Monika Polecam :) !!! Pan Adrian Ch. najelpszy instruktor ! (1) Profesjonalny ośrodek. Panie w sekretariacie pomocne. Jako instruktora w... Natalia Najlepsi!! (1) Świetny ośrodek. Nie żałuję że skorzystałem z ich oferty. Teoria rzetelnie i... Łukasz POLECAM WSZYSTKIM OŚRODEK ŚMIAROWSKI!!! PAN TOMEK J. NAJLEPSZY!!! (1) Dzisiaj zdałam za pierwszym razem! :) Wszystkim polecam Pana Tomka J., jest... Agata zdecydowanie polecam ośrodek Śmiarowski!! (1) Do Śmiarowskiego trafiłam po kursie w innym ośrodku, oblanym egzaminie... Justyna Opinia (1) Śmiać mi się chce, jak czytam komentarze z wyjaśnieniami pań z biura na temat... ss