POLECAM TEN OŚRODEK (1) Witam. Jeśli chodzi o instruktorów na kat. C i CE to polecam tylko Przemka :)... Kursant na kat C i CE ZDECYDOWANIE POLECAM!!!!!!!!!!!!! (1) Zrobiłam kurs w OSK D.ŚMIAROWSKI na kat. B, zdałam za 1 razem!!!... Kasia kat. C - generalnie polecam D SMIAROWSKI'ego (1) witam, jak wyzej. moge polecic D-smiarowski'ego jezeli chodzi o kat. C.... alkowy_funkowy
Kategoria A - polecam (1) Właśnie skończyłem kurs na kategorię A (zdaje się, że jako ostatni w tym roku... Jarek zdane :) (1) Witam, na wstępie pochwale się egzamin na ktegorie B zdałem za pierwszym... rafi Kategoria A u nich odpada (2) Szkolenie na kategorię A tutaj to jakaś pomyłka. Nie posiadają motocykla... rummy Dobry wybór! (1) O szkole dowiedziałem się dzięki koledze. Zapisałem się i nie żałuję.... Pleśniak Katastrofa (1) Sam proces zapisania trwa kilka dni, umawia sie z nimi na konkretny termin a... Pa Zdałam za pierwszym razem ! (1) Wybór tej szkoły jazdy był znakomity. Bardzo Bardzo polecam instruktora Pana... S.Z. W 100% POLECAM!! (1) Bardzo gorąco polecam szczególnie instruktora Tomasza Kotowskiego, bardzo... Marta Gorąco polecam! (1) Polecam tę szkołę. A szczególnie instruktora Michała Zinczyka. Egzamin zdałam... AW Zdałam za pierwszym ! (1) Najlepszym nauczycielem jest oczywiście Jacek, którego polecam wszystkim... świetny kierowca gdańskich dróg Polecam!!!! (1) kurs zrobiłam w innym ośrodku czego bardzo żałuje , po 1 niezdanym egzaminie... Ola Śmiarowski (1) Witam,robilem prawo jazdy na kategorie C E,jakośc placu,samochodów i kultury... peerek Bardzo dobry ośrodek!! (1) W październiku zaczęłam chodzić na kurs, od pierwszego dnia byłam bardzo... dziewczyna z dredami. Świetnie! (1) Mogę spokojnie polecić całą szkołę jak i Tomka Kotowskiego ! Bardzo rzeczowe... Andrzej P. Pan Roman-Najlepszy! (1) Szkołę wybrałam za namową chłopaka i z czystym sumieniem mogę polecić ją... Emilia W. Jacek (1) Dziękuję bardzo bardzo za te kilkanaście godzin, które nauczyły mnie na tyle,... Karola Przyszedłem na kurs z innej szkoły (1) Uczęszczałem na kurs do innej szkoły. Byłem tak przygotowany, że nie... Darek Polecam. (1) Idąc do biura byłem kompletnie zdezorientowany. Dowiedziałem się tego czego... Piotr