:) (1) Pub warty polecenia:) Max zawsze na duży + (1) Miła obsługa, świetny klimat (puszczane koncerty Moloko lub DM - dla... mleko uht Klimatycznie (1) Świetne miejsce , pierwszy raz byłam tu jak chodziłam jeszcze w Sopocie do... Vangogh
taaa... (1) haha kawa pyszna a to ciekawe może w końcu pracuje tam ktoś kto umie ją robić... maja Co osoba to zdanie (1) Mnie osobiście bardzo się podoba. Barmanki fajne, jedzenie nieziemsko... Klient ktoś - opinia (1) generalnie lokal ma klimat, fakt kanapy nie są zbyt wygodne, w obrusie... ktoś mieszkanka sopotu - opinia (1) Panie z obsługi sprawiają wrażenie rozczarowanych życiem, wystrój generalnie... mieszkanka sopotu Nie polecam, bo możecie zostać biernymi palaczami (1) Teraz dół knajpy jest po remoncie, ale ja akurat przebywam na górze, bo moi... Maggie obsługa prosto z komuny (1) Wczoraj wraz z przyjaciółmi bylismy świadkami sytuacji rodem z PRL. Barmanka... Natalia PORAŻKA (1) Ciekawe rozwiązania - za dostawienie krzesła do stolika 5zł... Ok, jestem w... nn skandal! (1) W Kinśkim bywam regularnie od wielu lat. Zawsze bardzo lubilam to miejsce i... K Wstyd i skandal (1) Chodzę do Kińskiego regularnie od ok. 8 lat. Nigdy jakoś nie zachwycałam się... Kazia amk - opinia (1) Obsługa w lokalu poniżej normy!!!!!!! Idiotyczny zakaz łączenia stolików i...... amk Skandaliczna obsługa! (1) Jeśli ktoś lubi gburowate odzywki w stylu: "nie mam ochoty z panią... Izabela rewelacja (1) Fantastyczna obsługa, swietna atmosfera i tanie piwo to mało, chodze tam dla... cuki ... (1) Panie i Panowie...apropo obsługi-nie jest wam znane pojęcie lokalu bez... atark Po prostu inne (1) Jesli sie jest zmeczonym po dniu pracy, ma sie ochote posiedziec i pogadac z... Wiking Mi się tam bardzo podoba (1) Chodzę regularnie, nigdy nie natknąłem sie na problemy z obsługą. Wręcz... Wu a es pe Beznadzieja (1) Tragedia. Obsluga bezczelna, nie warto przychodzic w wiekszej grupie, gdyz... Arteq obsluga? (1) OBSLUGA? jaka obsluga:)tam generlanie nie ma obslugi, jedna pani przy barze,... klient