Nie Polecam!!! (1) Poziom Nauczania zależy od Nauczyciela. Papier toaletowy to jakiś koszmar... Domi Nic nadzwyczajnego. (2) Wszyscy mówią, że to świetne gimnazjum. Uczęszczałem do klasy o profilu... M. Średnia (1) Szkoła sama w sobie jest ok, ale nauczyciele nie są dobrze wyszkoleni, a... Janek
ja - opinia (1) Nie wierzcie w to co piszą. W tej szkole nie jest wcale tak, jak wszyscy... ja Świetna szkoła (1) W szkole tej spędziłam jakieś 12 lat. Ukończyłam w niej edukacje na poziomie... Absolwentka ................. (1) Obecnie uczęszczam do drugiej klasy gim. nr 11. Uważam, że inni nie uczciwie... uczennica gim 11 Nie polecam absolutnie !!! (1) To co sie wyrabia w tej szkole przechodzi ludzkie pojęcie. Nauczyciele... Kasia Gimnazjum 33-subiektywna opinia (1) Po zakończeniu trzyletniej kadencji w gimnazjum, nadszedł czas na... _absolwent_gim_33_ nie polecam !!!!!! (3) Mam wrażenie że niektóre wpisy są od osób, które nigdy nie chodziły do tej... Absolwent Prawdziwe oblicze gimnazjum nr 16 (2) Gimnazjum nr 16 to prawdziwy przykład tego, że żadne reklamy ani dni otwarte... pierwszoklasista Nie polecam totalnie (1) Jeśli jesteś uczniem, który troche rozrabia i w ogóle, to totalnie sie nie... NIE ZBLIŻAJCIE SIE DO TEJ SZKOŁY Ogólnie polecam, (1) Z punktu wiedzenia rodzica uważam, że to dobra szkoła, świetna lokalizacja i... rodzic bardzo dobra szkoła (1) Jest to naprawdę bardzo dobra szkoła Roman Sikorowski Może być. (1) No cóż.. Co mogę powiedzieć na temat dwójki? Szkoła jest troszeczkę chora. Po... Anonim. polecam gimnazjum ;) (1) Jeżeli chodzi o nauczycieli to uważam ani od bologi jest super (nigdy nie... L_O_V_E zadowolona absolwentka ;) - opinia (5) 3 lata spędzone w GIM 23 to był naprawdę cudowny czas! To, co z pewnością... zadowolona absolwentka ;) miło (1) w porównaniu z tym co opowiadają koledzy z innych szkół, to u nas jest miło i... kora kasia - opinia (1) Jako rodzic jestem bardzo zadowolona z grona pedagogicznego tej... kasia Dobra szkoła (1) Jestem absolwentką, gimnazjum ma dosyć wysoki poziom nauczania, czego efektem... absolwentka Polecam chociasz jest parę uwag.. (1) 1.(....) 2.Nauczyciele wzywają rodziców za to że np. chłopacy mają swój... Paulus9112