Marta - opinia (2) Jestem absolwentka 15 GIMNAZJUM i szczerze powiedziwszy, nie dało mi ono... Marta Absolwentka - opinia (1) Czytając wypowiedzi dotyczące nauczycieli, "marginesu" w tej szkole, a także... Absolwentka chce się wracać!! (1) bardzo dobrze wspominam tą szkołę - świetni ludzie, pomocni nauczyciele,... IIIA
patrząc otwartymi oczami... (2) Ta szkoła jako miejsce nauczania - bardzo dobra. Jako społeczność - nie za... w.dt Serdecznie polecam !! (1) Bardzo dobra szkola . Mila atmosfera , wporzadku nauczyciele , szkola bardzo... Uczen lat 15 Ta szkoła jest ,,dziwna'' (2) Ta szkoła spodobała by się tylko dla palaczy ..... Henry Zajebista (2) szkoła. nic więcej pisać nie muszę. maxiking1994 . (2) No cóż, jeśli chodzi o nauczanie to zależy na jakiego nauczyciela się trafi.... AS tompetty - opinia (2) Poziom nauczania w tej szkole odbiega od tego co proponowano na dniach... tompetty gimnazjum nr 1 (1) jestem szóstoklasistką byłam na dniu otwartym i bardzo mi się podobało. Z... Marta rodzic (1) szkoła niewielka, ale godna polecenia, moje dzieci ją skończyły kontynuując... Halina zależy (3) Jeśli chodzi o opinię w zewnątrz to ta szkoła jest bardzo zadbana i wydaje... umc :) (1) Szkoła jest w porządku. Nic do zarzucenia jej nie mam. Nauczyciele angażują... uczeń "Bardzo miły i uczynny dyrektor" (1) Panie Dyrektorze czy pan pracuje z dziecimi i ludzmi, bo mnie się wydake że... rodzic ... (3) Poziom nauczania - Zależy od przedmiotu. Są nauczyciele (nie liczni nie... licealista Kocham tą szkołę. (2) Sama wybrałam tą szkołę 2 lata temu,mimo iż rodzice proponowali mi gimn. 1 i... Wed zadowolona mama (1) ta szkoła to wymarzone miejsce dla gimnazjalistów,może nie najnowsza, ale się... Labuda Wiesława Opinia Absolwenta (1) Skończyłem szkołę rok temu i w skrócie wam opiszę. Zalety: -wyremontowane... Marcin nie polecam (1) Chodzę do tej szkoły już 3 rok i cieszę się, że ją kończę. Nauczyciele... apdolwentka Nie polecam (1) Szkoła zewnątrz robi bardzo dobre wrażenia. Chodziłam do niej do podstawówki... ;3