Polecam! (1) Uwielbiam tę szkołę. Same miłe wspomnienia i z chęcią cofnęłabym czas, aby... Absolwentka były uczeń (1) Cześć chciałem napisać że chodziłem do tej szkoły dwa lata bo zostałem... Obiektywny Dziękuję po raz kolejny :) (1) Dziękuję za bardzo dobrze zdane egzaminy gimnazjalne i za to, że córcia... Oxyviana
Nigdy więcej!!! (1) masakra nauczyciele nieuprzejmi, szkoła nie proponuje uczniowi niczego... Barrak Zdecydowanie polecam ! (1) Właśnie skończyłam to gimnazjum i jestem bardzo szczęśliwa,że mogłam uczyć... Absolwentka Polecam ! (1) W tym roku ukończyłam to gimnazjum i muszę powiedzieć że nie żałuję 3... kiwiz Nie polecam! (1) Odradzam pójścia do tego gimnazjum. Jestem bardzo nie zadowolona z wyboru tej... anonim Tak i Nie (1) Polecam tą szkołę osobą, które są ambitne i mają twarde zasady moralne. W... Uczennica101 Polecam (1) Cóż, właśnie skończyłem to gimnazjum... Jeśli chodzi o nauczanie to każdy kto... Świeży Absolwent Kacper B. Opinia (1) Bardzo dobra szkoła, a najlepsza jest w niej PANI OD BIOLOGII, Pani... Krzysztof Nie polecam !!! (1) Niestety moja opinia jest negatywna. Jedynym nauczycielem, który mnie czegoś... absolwent Jestem uczniem (1) Szkoła odnowiona, bardzo ładna. azem z basenem. Spełnia wszystkie wymagania... Paulina dobra szkola (1) Fajni nauczyciele, poziom nauczania dosyc wysoki, problemy ktore sie... mama z corka Taka sobie (3) Witam, właśnie w tym roku kończę tę szkołę, i po 3 latach śmiało mogę... 3 gimnazjalista Ocena Gimnazjum nr 17 (1) Naszego gimnazjum posiada bardzo dużo zalet. Przede wszystkim uczą tu fajni... Uczniowie Warto (1) Jestem w pierwszej klasie i polecam szkołę ,tym co maja jakieś kłopoty... uczeń . (1) Spory bałagan. Żenujaca była sytuacja kiedy dziecko trzeba odebrać ze szkoły... XXX Polecam! (2) Co ja będę długo mówiła, ta szkoła ma bardzo dobry poziom nauczania,... Wika. absolwentka - opinia (3) Część nauczycieli jest zupełnie nieprzychylna uczniom, prawie wszyscy są... absolwentka UWAGA ! (1) Właśnie kończę tą szkołę. Te wszystkie opinie na temat tej szkoły są zmyślane... uczeń