Przeciętnie. (1) Poziom nauczania jest całkiem dobry, chociaż to wszystko zależy od... San. Odchodzę z łzami w oczach z tej szkoły. (2) Cudowne gimnazjum godne polecenia. Nauczyciele cudowni, zawsze pomogą, lekcje... Nika. Uwaga ! (4) Osobiście nie polecam szkoły , ponieważ w toaletach dziewczęcych nie można... uczeń
Odnalezienie się w szkole. (1) gimnazjum nr 14 nie należy do najlepszych ale Gdy zapozna się z ludźmi nie... Sibii ŚWIETNA SZKOŁA (1) Spędziłam w tej szkole ok. 12 lat były to najlepsze lata mojego życia.... Ola1234 Beznadzieja !!! (1) Ta szkoła jest beznadziejna. Najgorsi są nauczyciele od historii, biologii i... Uczennica bardzo dobra szkoła (1) Szkoła na medal - bezpieczna, bardzo dobrze wyposażona, wysoki poziom... Ojciec Super (1) Szkoła jest super. Rówieśnicy bardzo mili i serdeczni. Nauczyciele cudowni. Z... Absolwent polecam (1) Szkola jest malutka ale przyjazana. Kazdy sie zna i kazdy Siebie wzajemnie... wwee polecam innym (2) szkoła wyjątkowo przyjazna uczniom, super bezpieczna, nauczyciele przyjażni... rodzic Nie polecam (2) Jestem absolwentem tej szkoły i swojego dziecka absolutnie bym tam nie... gallanonim Polecam !!!! (1) Chodziłam do tej szkoły 3 lata i bardzo ją polecam . Nie jestem orłem w nauce... ;p ... (1) Szkoła o bardzo przeciętnym poziomie nauczania. Nauczyciele, którzy ''nie... uczeń pozdrawia Żałuję swojego wyboru (1) Jestem uczennicą klasy 3 i już trochę wiem o tej placówce. Jeśli chodzi o... Przyszła absolwentka Staram się oddać jak najbardziej trawna opinię (1) Żałuję, że tam poszedłem. Z poziomem nauczania nie było tak źle, aczkolwiek... wojtek Ocena 1 rocznik w nowym budynku (1) Pani dyrektor od początku była negatywnie nastawiona do słabszych uczniów,... Absolwent 89 Nie zgadzam się.. (1) Przepraszam, ale muszę to napisać. Nie zgadzam się absolutnie z niektórymi... dus. adriana tam niema (1) adriana było dobrze bez sochy, ale dołączył i odeszłem bo go on dołączył uczeń Nie wiem, skąd biorą nauczycieli (1) Szkoła ma bardzo fajny klimat. Jest tam bezpiecznie. Niestety niektórzy... Ciekawski Jest wspaniale! (1) Uczęszczałam do tej szkoły i jestem bardzo zadowolona. Poszłam do dobrego... Nela